کد خبر: 1193167
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
امروز آغاز لیگ برتر والیبال
کار سخت مدافع عنوان قهرمانی در تهران سی‌وهفتمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران از امروز آغاز می‌شود. بعد از نتایج ناامید‌کننده تیم ملی والیبال در دو رویداد بزرگ لیگ ملت‌ها و انتخابی المپیک حالا تمام نگاه‌ها به مسابقات لیگ است، جایی که باید از دل آن یک تیم ملی قوی بیرون بیاید تا بتواند باز هم نام والیبال ایران را در جهان مطرح کند.
فریدون حسن

سی‌وهفتمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران از امروز آغاز می‌شود. بعد از نتایج ناامید‌کننده تیم ملی والیبال در دو رویداد بزرگ لیگ ملت‌ها و انتخابی المپیک حالا تمام نگاه‌ها به مسابقات لیگ است، جایی که باید از دل آن یک تیم ملی قوی بیرون بیاید تا بتواند باز هم نام والیبال ایران را در جهان مطرح کند.
هرچند قهرمانی در بازی‌های آسیایی اندکی از تلخی دو شکست بد عنوان شده را کم کرده، اما همه خوب می‌دانند که والیبال ایران برای احیای دوباره نیازمند خونی تازه است که به رگ‌های آن تزریق شود. یک لیگ پویا می‌تواند این معجزه را برای والیبال در پی داشته باشد و کار زمین مانده این رشته را دوباره روی ریل حرکت به سمت جلو قرار دهد. نکته مهم اینجاست که فدراسیون والیبال در آستانه شروع رقابت‌های لیگ برتر باید هرچه زودتر سرمربی تیم ملی را معرفی کند تا او با حضور در مسابقات لیگ بتواند بازیکنان مدنظرش را شناسایی و گلچین کند. با این اوصاف ۱۴ تیم ایفاسرام اردکان، مس رفسنجان، فولاد سیرجان ایرانیان، پاس گرگان، گیتی‌پسند اصفهان، سایپا و پیکان تهران، چادرملو اردکان، شهداب یزد، شهرداری ارومیه، نیان‌الکترونیک خراسان، هورسان رامسر، طبیعت و شهرداری گنبد کاووس از امروز رقابت خود در لیگ برتر را آغاز می‌کنند. امروز شهر‌های اردکان، سرچشمه، سیرجان، گرگان، اصفهان و تهران میزبان بازی‌ها هستند. این ۱۴ تیم در یک گروه دور مقدماتی بازی‌ها را به‌صورت رفت و برگشت انجام می‌دهند و در پایان تیم‌های راه‌یافته به مرحله بعدی مشخص می‌شوند. اما در بازی‌های عصر امروز دو تیم خودرو‌ساز تهرانی در سالن فدراسیون والیبال از میهمانان خود پذیرایی می‌کنند. از ساعت ۱۵، سایپا میزبان شهداب یزد مدافع عنوان قهرمانی است. شهدابی‌ها که به دنبال هت‌تریک قهرمانی در لیگ برتر والیبال هستند باید از ابتدا این مسابقات را با اقتدار آغاز کنند، به همین دلیل در تهران به دنبال نخستین برد خود هستند. از سوی دیگر سایپا که سابقه طولانی در لیگ برتر والیبال مردان دارد با هفت نایب‌قهرمانی و یک مقام سومی در حسرت قهرمانی مانده و باید دید این تیم امسال توان رقابت با مدعیان را دارد یا نه. در دومین بازی، سالن فدراسیون والیبال پیکان پرافتخارترین تیم این مسابقات با ۱۲ قهرمانی، پنج نایب‌قهرمانی و چهار عنوان سومی از ساعت ۱۸ مقابل چادرملو اردکان، تیم تازه راه‌یافته به لیگ برتر قرار می‌گیرد. در سایر بازی‌های امروز در یزد ایفاسرام به مصاف شهرداری گنبد می‌رود. مس رفسنجان در این شهر از طبیعت پذیرایی می‌کند. فولاد سیرجان میزبان هورسان رامسر است. در گرگان پاس این شهر به مصاف نیان‌الکترونیک خراسان می‌رود و در نهایت گیتی‌پسند اصفهان و شهرداری ارومیه در اصفهان مقابل هم قرار می‌گیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار