کد خبر: 1172022
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰

مردی که با دریافت ۲۰۰ میلیون تومان زنی جوان را با شلیک گلوله در اصفهان به قتل رسانده بود به همراه دو همدستش بازداشت شد.
سرهنگ حسین ترکیان، رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: فروردین‌ماه امسال بود که مأموران پلیس از حادثه‌ای خونین در یکی از محله‌های اصفهان باخبر و در محل حاضر شدند. بررسی‌ها نشان داد راننده خودروی سواری که زنی جوان بود با شلیک پنج گلوله هدف قرار گرفته و جانش را از دست داده است. همزمان با انتقال جسد زن
به پزشکی قانونی تحقیقات برای بازداشت عامل یا عاملان حادثه به جریان افتاد. مأموران پلیس بعد از انجام تحقیقات میدانی موفق شدند مخفیگاه عامل حادثه را در یکی از استان‌های همجوار شناسایی و او را بازداشت کنند.
متهم در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت: مدتی قبل شوهر مقتول از من خواست همسرش را به قتل برسانم. او گفت که از مدتی قبل با همسرش دچار اختلاف شده و پیشنهاد داد در قبال دریافت ۲۰۰‌میلیون تومان او را به قتل برسانم که قبول کردم. مطابق نقشه بعد از دریافت اسلحه زن جوان را تعقیب و در فرصت مناسب به او شلیک کردم و او را به قتل رساندم.
با اطلاعاتی که متهم در اختیار پلیس گذاشت، مأموران در این باره تحقیق کردند و متوجه شدند علاوه بر شوهر مقتول، برادرشوهرش هم در جریان حادثه نقش داشته است که هر دو را بازداشت کردند. تحقیقات بیشتر در این باره جریان دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار