کد خبر: 1169177
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۰
رئیس بسیج مداحان کشور: مهمانی غدیر، یادآور پیاده‌روی اربعین است رئیس سازمان بسیج مداحان و هیئت‌های مذهبی کل کشور بازدید خود از مهمانی غدیر در منطقه۱۰تهران را زیبا و باشکوه توصیف کرد.

به گزارش جوان آنلاین، مصطفی خورسندی در گفتگو با فارس، گفت: مسیر مهمانی غدیر ناخودآگاه انسان یاد پیاده‌روی اربعین می‌اندازد و آن فضای ویژه تداعی می‌شود. امید است که این فضا هرسال فراهم بشود.

وی افزود: غرفه‌های کودک و نوجوان بسیار خوب و پربار بودند و حدس من این است که بعد از نماز مغرب و عشا با خنکتر شدن هوا و بیشتر شدن جمعیت، فعالیت استیج‌ها و غرفه‌ها هم بیشتر شود.

خورسندی در پاسخ به این سوال که فعالیت غرفه‌ها و استیج‌ها قرار بود از چه ساعتی شروع بشود گفت: ساعت دقیق ۱۸ اعلام شده بود، ولی واقعیت این است که غرفه‌ها براساس جمعیت کار خود را شروع می‌کنند.

وی گفت: یکی از برنامه‌های ویژه‌ای که در مسیر دیدم اهدای شال سبز به سید‌های عزیز بود. یکی از موارد تکریم سید‌ها این این است که با استفاده از این شاخصه‌ها آن را در بین مردم متمایز کنیم و احترام بگذاریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار