رییس پارک علم و فناوری استان البرز در حاشیه رویداد تانا، عنوان کرد: مهم¬ترین موضوع شرکت¬های دانش-بنیان و فناور فروش محصولات و بازاریابی جهانی است و تاکیدکرد: این استان در بحث تولید محصولات دارویی جزو استان¬های برتر کشور است. اولین رویداد تانا سلامت « توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری های استانها» با حضور رییس دفتر توسعه فناوری و سلامت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز ، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز ، رییس پارک علم و فناوری البرز و جمعی از فناوران و شرکتهای فناور در محل دانشکده پزشکی برپا شد.
مهدی عباسی در حاشیه رویداد تانا سلامت که با هدف معرفی محصولات دانش بنیان در حوزه دارویی و پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرج برپا شد، اظهار کرد: این استان با فعال سازی ۴۱۰ شرکت دانش¬بنیان، جایگاه چهارم کشوری را در این بخش دارد و از این تعداد، ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری استان فعالیت میکنند.
رییس پارک علم و فناوری استان البرز،گفت: این استان با داشتن بیش از 3 هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارای جایگاه ویژه در بخش تولید و صادرات محصولات صنعتی دارد و تاکید کرد: این استان در بحث تولید محصولات دارویی جزو شاخصهای کشور است.
مهندس عباسی عنوان کرد : در دو سال گذشته اقدامات مؤثری برای توسعه اقتصادی استان در بخش دانش-بنیانها صورت گرفته است و افزود : اکنون این استان به لحاظ تأمین منابع مالی دانش بنیانها در ردیف استانهای برتر قرار دارد.
رییس پارک علم و فناوری البرز عنوان کرد : در بخش آسیب شناسی دانش بنیانها، مهم¬ترین موضوع فروش محصولات و بازاریابی جهانی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی بیان کرد: اکنون چهار موضوع محوری شامل سرمایه گذاری، برپایی نمایشگاه، پنلهای گفت وگوی اختصاصی و شناسایی ظرفیتها در اولویت استان البرز است و رویداد تانا(توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان ها) بهموجب بند 12 قانون جهش تولید دانش بنیان که در آن استانداران سراسر کشور موظف هستند با همکاری پارک های علم و فناوری داخل استان، منابع استانی و اختیارات خود را با اولویت تقویت فعالیت¬های نوآورانه و شناسایی و حل مسائل بومی و با استفاده از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان، واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد دانشگاهی، کسبوکارهای نوآورانه و خالق در استان بهکارگیرند، طراحی و به کلیه پارک های استانی جهت بهره مندی از مزایای قانون جهش تولید دانش بنیان، توسط معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف ابلاغشده است.