کد خبر: 1163969
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۸

رئیس‌جمهور سابق امریکا با حضور در دادگاه فدرال در شهر میامی تمامی اتهام‌های مربوط به نقض قوانین فدرال در نگهداری از اسناد محرمانه دولتی را رد کرد. او پس از آزادی در جمع هوادارانش حاضر شد.
دونالد ترامپ با ۳۷ مورد اتهام روبه‌رو است که نگهداری غیرقانونی اطلاعات دفاع ملی از جمله آنهاست. وی پس از ورود به دادگاه برای رسیدگی به اتهام‌های وارده، تحت بازداشت قرار گرفته بود. مسئولان دادگاه همچنین از اثر انگشت ترامپ در جریان جلسات روز سه شنبه کپی الکترونیکی گرفته‌اند. والت نائوتا، دستیار ترامپ نیز همراه با وی دستگیر و از وی نیز انگشت‌نگاری شده است. در جریان تفهیم اتهام، وکلای ترامپ در دادگاه فدرال میامی خواستار قضاوت هیئت‌منصفه شدند. تاد بلانچ، وکیل ترامپ به قاضی گفت: «ما اتهامات وارده را رد می‌کنیم.»
انتظار می‌رود اتهامات جنایی وارده به ترامپ در پرونده اسناد طبقه‌بندی شده وزارت دادگستری امریکا، برای این نامزد جمهوریخواه انتخابات ۲۰۲۴ چالش‌هایی را به دنبال داشته باشد. در جلسه ۴۵دقیقه‌ای دادگاه، جاناتان گودمن، دادرس دادگاه حکم داد که ترامپ نمی‌تواند با نائوتا در مورد این پرونده گفتگو کند. او همچنین به دادستان‌ها گفت که فهرستی از شاهدان احتمالی تهیه کنند که ترامپ، غیر از طریق وکلا، نتواند در مورد پرونده با آن‌ها ارتباط برقرار کند. با این حال، قاضی هیچ محدودیتی در سفر برای متهمان قرار نداد و پیشنهاد شد که ترامپ و نائوتا بدون هیچ قرار وثیقه یا شرط خاصی آزاد شوند. دادستان دیوید هارباک گفت که درباره هیچ یک از متهمان احتمال خطر فرار را نمی‌بیند.
پس از جلسه دادگاه، ترامپ به یک رستوران معروف کوبایی در میامی رفت و با حامیانش خوش‌وبش کرد. حامیان همچنین برای او آهنگ «تولدت مبارک» خواندند. ترامپ متولد ۱۴ ژوئن است. ترامپ گفت: «عجب تولدی! ما دولتی داریم که از کنترل خارج شده است.» او پس از آن به نیوجرسی بازگشت و در عمارت خود در بدمینستر به طور علنی درباره آنچه او «اتهامات جعلی و ساختگی» می‌خواند، سخنرانی کرد. او مدعی شد که حق داشتن این اسناد را دارد و گفت: «دادستان‌ها باید فوراً این پرونده را کنار بگذارند، زیرا باعث نابودی کشورمان می‌شود.» او به حضار گفت: «آن‌ها هرگز نباید این کار را می‌کردند. این یک قانون نانوشته است. نباید این کار را کرد، مگر در شرایط خاص، در غیر این صورت نباید انجامش داد. اما حالا بابش باز شده است.»
ترامپ: دنبال محاکمه خانواده بایدن می‌افتم!
چند ساعت پس از محاکمه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور قبلی امریکا در دادگاهی در میامی فلوریدا بابت پرونده اسناد محرمانه، او گفت که اگر در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ پیروز شود، دنبال محاکمه و دادگاهی کردن بایدن می‌افتد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، دونالد ترامپ در جمع هوادارانش در نیوجرسی گفت: اگر در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ پیروز شوم یک بازرس ویژه را منصوب می‌کنم تا به دنبال فاسد‌ترین رئیس‌جمهور در طول تاریخ امریکا بیفتد که همان جو بایدن و تمامی خانواده مجرم اوست. ترامپ همچنین به افرادی بدون نام بردن اسامی آن‌ها اشاره کرد که او آن‌ها را مسئول تضعیف مرز‌ها و انتخابات امریکا می‌داند و افزود: وقتی من بار دیگر انتخاب شوم و ما این انتخاب مجدد را به دست بیاوریم، چون چاره‌ای دیگر نداریم، چون دیگر کشوری برای‌مان نمانده، من این دولت پنهان را محو خواهم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار