کد خبر: 1157261
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۰
درخواست ردیف بودجه در کمیته و وزارت ورزش
اشرف رامین

نایب‌قهرمانی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان نام این رشته را مطرح کرده و انتظار می‌رود مسئولان از این پس نگاهی ویژه به هاکی داشته باشند. دختران هاکی‌باز کشورمان در شرایطی در رقابت‌های تایلند روی سکوی نایب‌قهرمانی ایستادند که هزینه بلیت هواپیما را شخصاً پرداخت کرده بودند. اگرچه بعد از نایب‌قهرمانی به دستور وزیر ورزش قرار شد پول بلیت‌ها پرداخت شود، اما به گفته رئیس انجمن هاکی روی یخ ایران مشکلات مالی و عدم حمایت ملی‌پوشان هاکی را رنج می‌دهد.
کاوه صدقی در گفتگو با مهر به بخشی از کمبود‌ها و مشکلات اشاره داشت: «این بچه‌ها نه حقوق دارند و نه بیمه هستند. همه هزینه‌های تجهیزاتی دلاری را خودشان می‌پردازند و این از مواردی است که اگر ما بخواهیم جلوتر از این برویم یا با سرعت بیشتری پیشرفت کنیم باید به آن توجه داشته باشیم. واقعاً تهیه تجهیزات برای یک بازیکن ملی با این دستاورد‌ها می‌تواند ردیف بودجه در کمیته المپیک و وزارت ورزش داشته باشد. از این جهت واقعاً به کمک نیاز داریم. در خصوص سفر هم ۵۰‌درصد هزینه سفر هزینه هتل و غذاست که فدراسیون جهانی پرداخت می‌کند. ما هزینه ویزا و بلیت داریم که در تهیه آن گرفتار شدیم. قبل از اعزام وزیر به ما وعده پرداخت دادند که متأسفانه بدنه وزارت ورزش این را عملیاتی نکرد. بچه‌ها توانستند ۵۰ درصد هزینه‌ها را تأمین کنند و ۵۰ درصد بقیه را ما قرض گرفتیم و تیم را به مسابقات اعزام کردیم.»
صدقی در بازتاب ادامه درخشش هاکی در آسیا گفت: «امیدوارم بررسی شود عملکرد بازیکنان تیم‌ملی هاکی روی یخ، پخش تلویزیونی موفقیت آن‌ها و شور و هیجانی که در دل دختر‌های این سرزمین به وجود آمد، چقدر می‌تواند قیمت داشته باشد و چقدر می‌توانیم هزینه کنیم که شش بار سرود ملی ما در کشور دیگری خوانده شود و پرچم کشورمان به اهتزاز دربیاید و چنین امیدی در جامعه ایجاد کنیم و این هیجان را به وجود آوریم.» رئیس انجمن هاکی در پایان برنامه‌های این انجمن را تشریح کرد: «یک برنامه استعدادیابی مدون و کامل داریم که عملیاتی است، نه از نوع برنامه‌هایی که فقط روی کاغذ کار می‌کنند. برنامه‌ریزی بلندمدت ما این است که برای شش سال دیگر، یعنی سال ۲۰۲۹ اگر بودجه مصوبی داشته باشیم، رنگ مدالمان را در آسیا به طلا تبدیل کنیم. بودجه می‌تواند با اسپانسری بخش‌های خصوصی تأمین شود و حتماً نباید زحمت مالی برعهده وزارت ورزش باشد، ولی اگر واقعاً ما سالی بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار دلار بودجه در انجمن داشته باشیم، مطمئناً مدال‌های آسیایی را به طلا خواهیم رساند و در بازی‌های زمستانی عربستان سعودی که سال ۲۰۲۹ برگزار می‌شود حتماً روی سکو خواهیم رفت و به واسطه روی سکو رفتن‌مان سهمیه المپیک ۲۰۳۰ ونکور را کسب خواهیم کرد.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار