مظفری ضمن اعلام برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان اظهار کرد: در اجرای مواد آئین نامه اجرائی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، آزمون مقررات ملی ساختمان جهت ورود به حرفه و اخذ پروانه اشتغال بکار مهندسی در رشته معماری صلاحیت_طراحی با حضور 1992 نفر داوطلب در روز ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در خراسان رضوی در 4 حوزه امتحانی مشهد، سبزوار، نیشابور و تربت حیدریه برگزار می گردد.
وی ادامه داد: از تعداد 1992 نفر داوطلب در استان که در این آزمون شرکت خواهند کرد تعداد 864 داوطلب مرد و 1128 داوطلب زن حضور دارند.
مظفری خاطر نشان کرد: قبولی در آزمون مذکور یکی از شرایط اخذ پروانه اشتغال بوده و متقاضی در صورت قبولی در آزمون و احراز سایر شرایط مشخص شده در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان موفق به اخذ پروانه اشتغال بکار حرفه ای خواهد شد.
وی افزود: آزمون مقررات ملی ساختمان جهت ورود به حرفه در سایر رشته ها و صلاحیت ها نیز در روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در استان برگزار می گردد که اطلاعات تکمیلی آن متعاقباً اعلام میشود.