کد خبر: 1149252
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳
رایزنی مقامات اردن و اتحادیه اروپا درباره فلسطین و سوریه وزیر خارجه اردن که به بروکسل سفر کرده است با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و درباره مسائل منطقه بویژه فلسطین و سوریه گفت‌وگو کرد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، «أیمن الصفدی» وزیر خارجه اردن با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل دیدار کرد.

بنابر گزارش وبگاه اردنی «عمون»، دو طرف در این دیدار بر ضروت اقدام جامعه جهانی برای اتخاذ موضع فوری و روشن در خصوص اقدامات یکجانبه و غیرقانونی رژیم صهیونیستی و اظهارات تحریک‌آمیزی که باعث تشدید خشونت‌ها و درگیری و تضعیف فرصت‌های تحقق صلح می‌شود، تأکید کردند.

خبرگزاری اردن (پترا) نیز گزارش داد که در این دیدار تداوم همکاری و هماهنگی بین اردن و اتحادیه اروپا و طرح ابتکاری اردن برای دستیابی به راه‌حل سیاسی بحران سوریه بررسی شد و الصفدی بر اهمیت شراکت اردن و اروپا برای حل بحران‌های منطقه‌ای و تحقق ثبات و امنیت تأکید کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار