کد خبر: 1146190
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۷

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور گفت: با افتتاح ۲۹۳کیلومتر از آزادراه‌های کشور در پنج پروژه اولویت‌دار می‌توان سال۱۴۰۲ را سال شکوفایی آزادراه‌های کشور نامید.
خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور از افتتاح پنج پروژه اولویت‌دار آزادراهی کشور به طول ۲۹۳کیلومتر در شش ماه نخست سال۱۴۰۲ خبر داد و گفت: افتتاح منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال به طول ۲۲‌کیلومتر، آزادراه منجیل- رودبار به طول هشت‌کیلومتر، آزادراه اصفهان- شیراز به طول ۲۱۰‌کیلومتر، آزادراه تبریز- صوفیان به طول ۲۴کیلومتر و آزادراه مراغه- هشترود به طول ۲۹کیلومتر در سال۱۴۰۲ به شبکه آزادراهی کشور افزود می‌شوند که علاوه بر افزایش طول شبکه، موجب خذف بخش مهمی از گلوگاه‌های ترافیکی منطقه می‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی از افتتاح آزادراه اصفهان- شیراز در بهار سال۱۴۰۲ خبر داد و اظهار کرد: بهره‌برداری از این آزادراه موجب تکمیل بخشی از کریدور آزادراهی کشور از بندر انزلی به تهران و از آنجا به سمت اصفهان، شیراز و عسلویه است که با کاهش ۱۰۰دقیقه از زمان سفر برای وسایل نقلیه سواری توسعه گردشگری در دو استان مهم اصفهان و شیراز را به همراه دارد.
وی ادامه داد: طول کل آزادراه ۳۸۰کیلومتر است که ۱۲۸کیلومتر آن از اصفهان تا ایزدخواست در دست مطالعه و جذب سرمایه‌گذار است و از ایزدخواست تا شیراز نیز بخشی از پروژه است که در مراحل نهایی اجرا و نصب علائم ایمنی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بهره‌برداری از دو آزادراه اولویت‌دار کشور با هدف ساماندهی سفر به استان‌های شمالی در سال آینده را یکی دیگر از برنامه‌های توسعه شبکه آزادراهی اعلام کرد و گفت: بهره‌برداری از ۳/۸ کیلومتر باقیمانده از آزادراه منجیل- رودبار به عنوان یکی از ابرپروژه‌های آزادراهی کشور گلوگاه ترافیکی آزادراه قزوین- رشت در محدوده شهر رودبار را مرتفع می‌کند و سفر ایمن و کوتاه‌تر در کریدور شمال- جنوب کشور را فراهم می‌کند.
خادمی همچنین از افتتاح منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال در بهار سال۱۴۰۲ خبر داد و بیان کرد: این بخش از آزادراه از دوآب شهرستانک تا پل زنگوله به طول ۲۲کیلومتر امتداد می‌یابد که کاهش پنج‌کیلومتر از طول مسیر موجود کرج- چالوس، کاهش ۲۰دقیقه‌ای از زمان سفر را به همراه دارد و با حذف گردنه کندوان و اصلاح قوس‌های موجود در مسیر موجب افزایش ایمنی سفر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه افتتاح ۲۴کیلومتر از آزادراه تبریز- صوفیان را یکی دیگر از برنامه‌های سال۱۴۰۲ دانست و اظهار داشت: آزادراه تبریز- صوفیان- مرند به طول ۶۶‌کیلومتر بخشی از آزادراه سراسری تهران- بازرگان است که در قالب جاده ابریشم و قسمتی از بزرگراه آسیایی برای افزایش ظرفیت یکی از محور‌های پر تردد تجاری و تفریحی منطقه طراحی شده است که ۲۴‌کیلومتر آن در سال آینده زیر عبور می‌رود. وی در ادامه با اشاره به افتتاح ۲۹‌کیلومتر از آزادراه مراغه- هشترود در نیمه اول سال آینده تأکید کرد: این آزادراه یکی از محور‌های مهم ارتباطی در غرب کشور است که رونق اقتصادی شهر‌های جنوب آذربایجان‌شرقی را به همراه دارد و تسهیل تردد در سه استان آذربایجان‌شرقی، آذربایجان غربی و کردستان از مزایای بهره‌برداری از این پروژه است. خادمی یادآور شد: هم اکنون طول شبکه آزادراهی کشور ۲‌هزارو‌۷۶۱‌کیلومتر است و برنامه‌ریزی شده است تا ۱۰‌هزار‌کیلومتر دیگر به این رقم افزوده شود که از این میزان ۲‌هزارو‌۱۰۰‌کیلومتر در دست احداث است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار