کد خبر: 1143331
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۰
رئیس‌جمهور:
بخشی از ثروت کشور در عسلویه دود می‌شود/ آمار بیکاری کشور با کاهش هفت‌دهمی به ۸.۲ درصد رسید رئیس جمهور گفت: وقتی که به منطقه عسلویه رفتم و دیدم ثروت کشور دود می‌شود و از طرفی آلاینده‌ها باعث ایجاد بیماری شده اند، صحنه رنج‌آوری بود که ما تلاش داریم با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان وضعیت آلاینده‌ها کنترل و مهار شود.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از  فارس، آیت الله رئیسی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان بوشهر اظهار کرد: در دور اول سفر مشکلات استان بوشهر بررسی شد و تصمیم گرفته شد کار‌های زود بازده و میان مدتی انجام شد که ۴۰ درصد برنامه‌ها اجرایی شده است.

رئیس جمهور گفت: از پیشرفت ۱۰ درصدی خط ریلی بوشهر به شیراز ناراضی هستیم و بیش از یک مییارد دلار برای این خط ریلی تامین اعتبار شده و از اولویت‌های سفر است.

وی با بیان اینکه اشتغال دغدغه دولت است، گفت: خوشبختانه با کاهش ۷ دهم درصدی بیکاری، میزان بیکاری در استان بوشهر به ۸.۲ درصد رسیده است.

رئیس جمهور با اشاره به اشتغال بومیان در پارس جنوبی گفت: حتما بومی‌ها و نیرو‌های تحصیل کرده در اولویت اشتغال هستند. محل ارزیایی و سنجش این آمار از طریق استانداری بوشهر است و شرکت‌ها بر اساس سنجه‌های استانداری مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی در خصوص مسئله کالای ته لنجی بیان کرد: نقطه مرزی همواره نوعی از صادرات و واردات را داشته اند و همیشه این داد و ستد بوده و تاکید ما بر ساماندهی ته لنجی است. صیادان درخواست داشتند که مسئله کوله بری با ته لنجی جداگانه بررسی شود که مسئله به حقی است.

وی افزود: باید کاری کنیم که جامعه بین دو حق باشد. اینکه ملوانان ما از راهی برای تامین زندگی خود استفاده کنند. از طرفی حتما باید مقررات کشور در صادرات و واردات در نظرگرفته شود و مورد نقض قرار نگیرد و می‌توان در این خصوص توافق کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص آلایندگی جنوب استان بوشهر گفت: وقتی که به منطقه عسلویه رفتم و دیدم ثروت کشور دود می‌شود و از طرفی آلاینده‌ها باعث ایجاد بیماری شده اند، صحنه رنج آوری بود.

وی ادامه داد: متاسفانه در دولت‌های قبل این کار انجام نشده، اما در این دولت تلاش داریم با همکاری شرکت‌های دانش بنیان راهکاری برای استفاده از این ظرفیت استفاده کنیم و وضعیت آلاینده‌ها کنترل و مهار شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: قانون اجازه داده و ما هم تاکید کردیم که همه شرکت‌ها باید مسئولیت اجتماعی خود را در قبال مناطق همجوار پرداخت نمایند. شرکت‌های مختلف پتروشیمی و همچنین نفت ملی ایران باید به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار