کد خبر: 1140552
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۴
محموله جدید گوشت به ایران رسید/ تخلیه ۱۰ هزار تن گوشت منجمد در بندر شهید رجایی یک محموله ۱۰ هزار تُنی گوشت منجمد در بندر شهید رجایی در حال تخلیه و بارگیری برای انتقال به سراسر کشور است.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، عبدالرضا تقی‌زاده، مدیرکل پشتیبانی امور دام هرمزگان عصر امروز اظهار داشت: گوشت گوساله منجمد با ۴۰۰ کانتینر از مبدا کشور بزریل به بندر عباس وارد شد.

وی افزود: این محموله گوشت منجمد اکنون در حال بارگیری به سراسر کشور است و تخلیه و بارگیری این کالای اساسی تا دو هفته آینده ادامه دارد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام هرمزگان گفت: روزانه حدود ۳۰۰ تن گوشت گوساله منجمد از مجتمع بندری شهیدرجایی بندرعباس به سراسر کشور فرستاده می‌شود.

وی افزود: در تلاش هستیم تا ذخایر کالا‌های پروتئینی برای روز‌های پایانی سال و ماه مبارک رمضان به حد مطلوب برسد.

تقی‌زاده گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۵۰ هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ منجمد به این بندر وارد و به سراسر کشور ارسال شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار