فرمانده انتظامی غرب استان تهران از انهدام ۱۷ باند سارقین زورگیر خبرداد و گفت: بیش از یک هزار نفر دستگیر و ۲۲ قبضه سلاح جنگی و شکاری و ۱۰۳ تیغه شمشیر و قمه از اراذل و اوباش کشف شد. وی گفت: تعداد کل دستگیر شدگان یکهزار و ۴۸۷نفر بوده که ۷۰۰ نفر سارق و مالخر بودند و ۱۶۴ دستگاه خودرو و ۱۹ دستگاه موتور سیکلت سرقتی کشف شد که پس از مراحل قضایی به مالباختگان تحویل داده خواهد شد.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران افزود: پلیس در این مرحله بر سارقین مسلح و سارقینی که امنیت و آرامش مردم را به خطر میانداختند، مسلط شده و یک باند سرقت مسلحانه که حین انجام سرقت، پلیس که قصد عملیات دستگیری داشت، با تیراندازی سارقین مواجه شده و تیر به یکی از همکاران پلیس برخورد کرده که تحت عمل جراحی است و پس از ۴۸ ساعت محل اختفا باند ۳ نفره شناسایی و دستگیر شدند که حین دستگیری بازهم اقدام به تیراندازی به سمت ماموران پلیس داشتند.
وی با اشاره به اینکه ۱۷۴ هزار و ۹۳۳ قلم انواع کالای قاچاق به ارزش بیش از ۵۷ میلیارد تومان کشف شد، ادامه داد: در برخورد با خرده فروشان و قاچاقچیان مواد مخدر، ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ۲ هزار و ۸۰ نفر قاچاقچی، معتاد متجاهر و خردهفروش شناسایی و ۳۴ نفر قاچاقچی عمده دستگیر شدند.

ظهیری درخصوص برخورد با اراذلو اوباش گفت: ۲۲ قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف و ۱۰۳ تیغه شمشیر و قمه که برای اقدامات اراذلو اوباش استفاده می شد، کشف شد.
وی تاکید کرد: پلیس با قدرت طرحهای مقتدرانه را اجرا کرده و همکاری مردم ارزشمند و موجب برخورد بیشتر پلیس با برهم زنندگان نظم و امنیت شده و درخواست داریم این همکاری بیشتر شده تا اموال مردم بازگردانده و احساس رضایت افزایش یابد.