کد خبر: 1139509
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۲
پکن: قاطعانه با روابط آمریکا و تایوان مخالفیم سخنگوی وزارت خارجه چین با بیان اینکه واشنگتن به تنش‌زایی با پکن ادامه می‌دهد، هشدار داد که آمریکا باید دست از دخالت در تایوان بردارد.
 

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) درباره تداوم روابط آمریکا با جزیره تایوان هشدار داد.

وانگ طی نشست خبری با بیان اینکه آمریکا به تشدید بحران با پکن ادامه می‌دهد، گفت: «واشنگتن نمی‌تواند در زمانی که به اختلافات و تنش‌ها دامن می‌زند، خواستار گفتگو شود».

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی با بیان اینکه طرف آمریکایی باید از فریبکاری سیاسی با هدف تخریب چهره چین دست بردارد، توضیح داد: «واشنگتن برای رسیدگی به پیامدهای حادثه بالن و احیای روابط بین دو کشور باید با چین همکاری کند».

سخنگوی وزارت خارجه چین درباره سفر یک مقام وزارت دفاع آمریکا به تایوان نیز اظهار داشت: «ما قاطعانه با تعاملات سیاسی و روابط نظامی بین ایالات متحده و تایوان مخالفیم. تایوان موضوع داخلی چین است و ایالات متحده باید ایجاد تنش‌های جدید در این موضوع را متوقف کند».

پیش از این نیز «کِوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با بیان اینکه به نظر پکن درباره سفر به تایوان توجهی نمی‌کند، گفت که مسئولان چینی نمی‌توانند به او بگویند کجا برود یا نرود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار