کد خبر: 1137265
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۲
حضور سردار قاآنی در حلب برای کمک به زلزله‌زدگان سوریه فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در کنار زلزله‌زدگان سوریه حاضر شد.

سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز در شهر حلب و در کنار زلزله‌زدگان سوری حاضر شد.

صبح دوشنبه ۱۷ بهمن‌ماه زلزله ۷.۴ ریشتری در جنوب ترکیه موجب خرابی‌های گسترده، فوت بیش از ۸۰۰۰ نفر و مصدومیت بیش از ۴۰ هزار تن تاکنون شد. این زلزله در سوریه حدود ۱۴۰۰ نفر کشته و چندین مصدوم در بر داشت.

پس از وقوع این زمین لرزه، مسئولان عالی کشور از جمله روسای قوا ضمن همدردی با دولت و ملت ترکیه و سوریه، برای ارسال کمک‌های امدادی فوری اعلام آمادگی کردند و تاکنون چندین مرحله کمک‌ها به این کشور‌ها ارسال شده است.

رهبر معظم انقلاب نیز امروز در جریان سخنرانی‌شان با ابراز همدردی با مردم مصیبت‌زده از زلزله اخیر در سوریه و ترکیه و طلب رحمت برای جان‌باختگان، گفتند مسئولان کشور ما نیز بحمدالله کمک‌هایی کرده و باز هم خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، فرماندهان کل سپاه و ارتش نیز برای امدادرسانی به مردم این دو کشور اعلام آمادگی کردند.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها