کد خبر: 1134377
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۸
سرکوب اسرای فلسطینی دارای پیامد‌هایی در داخل و خارج از زندان است گروه‌های مقاومت فلسطین تاکید کردند که سرکوب اسرای دربند اسارتگاه‌های رژیم صهیونیستی دارای پیامد‌هایی در داخل و خارج از زندان است.

گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کردند که اقدامات سرکوبگرانه مسئولان رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی اقدامی جنایتکارانه و وحشیانه است.

گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه خود تاکید کردند: اقدام نژادپرستانه و فاشیستی مسئولان رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی تلاشی بیهود برای منحرف کردن افکار عمومی از شکست مفتضحانه در مقابله با عملیات شهادت طلبانه قدس اشغالی و هلاکت شماری از صهیونیست‌ها است.

در بخش دیگر بیانیه آمده است: یورش نظامیان صهیونیست به اسارتگاه‌ها و تعرض به اسرا هرگز نمی‌تواند خللی در اتحاد و مقاومت آن‌ها ایجاد کند.

گروه‌های مقاومت فلسطین با تاکید بر اینکه آزادی اسرا در رأس اولویت‌های مقاومت قرار دارد و به حول و قوه الهی آزادی آن‌ها هر لحظه نزدیکتر می‌شود، افزودند: تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه اسرا در چارچوب سیاست بر هم زدن اوضاع و اجرای آن توسط ایتمار بن گویر صهیونیست کینه توز است.

بر همین اساس جنبش اسیر فلسطین نیز تهدید کرد که تعرض به اسرا به ویژه در زندان‌های عوفر، مجدو، النقب و دامون بی پاسخ نخواهد ماند.

گفتنی است، مسئولان رژیم صهیونیستی ۴۷۰۰ فلسطینی را به اسارت گرفته اند که ۲۹ نفر از آن‌ها زن ۱۵۰ نفر دیگر کودک هستند و ۶۰۰ نفر از آن‌ها با بیماری‌های مختلف دست و پنجه نرم می‌کنند.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار