کد خبر: 1133588
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۵
حمایت لهستان از تصمیم آلمان برای ارسال تانک به اوکراین نخست وزیر لهستان تصمیم آلمان برای ارسال تانک به اوکراین را «به جا» دانست.

«ماتئوش موراویچکی» نخست وزیر لهستان امروز پنجشنبه در جریان دیدار با «یانتس لنارچیچ» عضو کمیسیون مدیریت بحران اتحادیه اروپا در روستای کوموروو در شرق این کشور، با استقبال از موافقت آلمان با ارسال تانک‌های لئوپارد به کی یف در مواضعی آتش افروزانه ادعا کرد که هدف از ساخت تانک تنها استفاده در رژه‌های نظامی نیست.

نخست وزیر لهستان در این دیدار ضمن تاکید بر اهمیت مسیر‌های بشردوستانه برای انتقال کمک‌ها به اوکراین، اظهار داشت: حتی قبل از شروع جنگ، با همه نخست وزیران و رؤسای جمهور ملاقات و سعی کردم آن‌ها را از خطر جنگ قریب الوقوع آگاه کنم. حمله روسیه به اوکراین حمله به امنیت و ثبات اروپا به شمار می‌رود!

وی با ادعای حمایت لهستان در نخستین روز‌های درگیری در اوکراین، اضافه کرد: تصمیم دولت آلمان برای ارسال تانک به اوکراین بسیار به‌جا است. هدف از ساخت تانک‌ها تنها استفاده از آن‌ها در رژه‌های نظامی نیست، بلکه کمک به کسانی که در دفاع از آزادی و حاکمیت مبارزه می‌کنند، است!

اولاف شولز صدراعظم آلمان روز گذشته از تصمیم این کشور برای ارسال چند دستگاه تانک لئوپارد ۲ به اوکراین خبر داد.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا هم اعلام کرد که ۳۱ تانک آبرامز به اوکراین تحویل داده خواهد شد. همچنین برخی از کشور‌های اروپایی نیز از ارسال تانک‌های لئوپارد ۲ به این کشور خبر داده بودند.

رییس جمهور آمریکا دیروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: ما با متحدان خود برای اطمینان از اینکه اوکراینی‌ها در بهترین موقعیت برای مقابله با حمله طولانی مدت روسیه هستند، همکاری کرده ایم. کمک‌ها با همکاری‌های سایر کشور‌ها همراه خواهد بود. اقدامات غرب در ارتباط با اوکراین تهدیدی برای روسیه نیست! مسکو تلاش کرد ما را از متحدانمان جدا کند، اما شکست خورد. نیرو‌های اوکراینی برای آزادسازی اراضی خود تلاش می‌کنند و بنابراین توانایی‌های عملیاتی آن‌ها در برابر روس‌ها باید بهبود یابد. تانک‌های آبرامز بهترین تانک‌های جهان هستند. قطعات یدکی آن‌ها را هم در اختیار اوکراینی‌ها قرار خواهیم داد. آموزش استفاده از آن‌ها هم به زودی آغاز خواهد شد تا آن‌ها را به میدان نبرد برسانیم. تانک‌های آبرامز پیچیده هستند و به آموزش و نگهداری زیادی نیاز دارند و این کار در اوکراین انجام نخواهد شد. وزارت دفاع برای تحویل سوخت و تجهیزات مورد نیاز کی یف برای استفاده و نگهداری تانک‌ها تلاش خواهد کرد. کشور‌های دیگر هم خودرو‌های زرهی در اختیار اوکراین قرار خواهند داد که در هفته‌ها و ماه‌های آینده در نبرد‌ها استفاده خواهند شد.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار