کد خبر: 1129368
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۰
آلمان:
برنامه‌ای برای ارسال تانک‌های «لئوپارد- ۲» به اوکراین نداریم سخنگوی دولت آلمان گفت که دولت این کشور در حال حاضر قصد ندارد تانک‌های «لئوپارد-۲» را به اوکراین بدهد.

آلمان روز دوشنبه بار دیگر تاکید کرد که هیچ برنامه‌ای برای ارسال تانک‌های پیشرفته «لئوپارد- ۲» به ارتش اوکراین ندارد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» «استفن هبستریت» سخنگوی دولت آلمان در نشست خبری در برلین گفت: «دولت المان در حال حاضر قصد ندارد تانک‌های لئوپارد-۲ را به اوکراین بدهد.»

بر اساس این گزارش، «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان تاکنون از ارسال تانک‌های لئوپارد-۲ به اوکراین خودداری کرده، به این دلیل که هیچ کشور دیگری از ناتو چنین تانک‌هایی را در دسترس کی‌یف قرار نداده است.

این در حالی است که یک شبکه خبری انگلیسی روز دوشنبه ادعا کرد که انگلیس در حال بررسی ارسال تانک‌های «چلنجر» به اوکراین برای مبارزه با نیرو‌های روسیه است.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «اسکای نیوز» یک منبع آگاه از این گفتگو‌ها گفت که مذاکرات چند هفته است که با اوکراین در حال انجام است و هدف آن تحویل تعدادی از تانک چلنجر-۲ ارتش انگلیس به نیرو‌های مسلح اوکراین است.

چنین اقدامی نشان‌دهنده افزایش قابل توجه حمایت غرب از اوکراین است ومی‌تواند به وادار کردن سایر متحدان ناتو، به‌ویژه آلمان، به پیروی از آن کمک کند. یک منبع اوکراینی گفت: «این باعث تشویق دیگران به دادن تانک می‌شود.»

در حالی که «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه به اعلام آتش‌بس دو روزه در سراسر خط مقدم درگیری‌ها در اوکراین پرداخت، مقامات کشور‌های غربی بر طبل خصومت نشان دادن به روسیه با رد این پیشنهاد آتش‌بس و اعلام تداوم حمایت نظامی از اوکراین کوبیدند.

در این راستا دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا همزمان با اجرای این آتش‌بس به اعلام یک کمک نظامی چند میلیارد دلاری جدید برای اوکراین پرداخت. کمک نظامی جدید آمریکا برای اوکراین شامل سامانه‌های ضد هوایی «پاتریوت» است و پنتاگون اعلام کرده، آموزش نیرو‌های اوکراینی برای کار با این سامانه را از همین ماه ژانویه جاری شروع کرده است.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار