کد خبر: 1129125
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۵
معاون سازمان تملیکی اعلام کرد
عرضه بیش از ۳۶ میلیارد تومان کالا در حراج حضوری اموال تملیکی معاون فروش سازمان اموال تملیکی از عرضه بیش از ۳۶ میلیارد تومان کالا در نهمین حراج حضوری سازمان اموال تملیکی خبر داد.

سعید غلامی‌باغی در یک گفت و گوی تلویزیونی با اشاره به نهمین حراج حضوری سازمان اموال تملیکی، اظهار کرد: در این حراج بیش از ۱۶۸ دسته بندی کالایی به ارزش بیش از ۳۶ میلیارد تومان در معرض فروش قرار گرفته است.

معاون فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود: این حراج با مشارکت ۱۸ استان در سراسر کشور فردا (دوشنبه، ۱۹ دی) در سالن تربیت بدنی دانشگاه تهران از ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌شود.

غلامی‌باغی با بیان اینکه امسال هشت حراج حضوری برگزار شده است، گفت: ارزش کالا‌های فروش رفته به بیش از ۱۷۴ میلیارد تومان می‌رسد.

وی بیان کرد: در نهمین حراج سازمان کالا‌های متنوعی از جمله ابزارآلات، لوازم خانگی و تأسیساتی، خودرو سواری، تجهیزات رایانه‌ای مواد خوراکی و سیگار به شرط صادرات عرضه می‌شود.

غلامی‌باغی گفت: متقاضیان می‌توانند برای مشاهده جزئیات این کالا‌ها به تارنمای رسمی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به نشانی www.tamliki.ir مراجعه کنند.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار