کد خبر: 1128312
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
روایت مدل‌های جهانی از بارش ۱۰ روز آینده ایران/بارش تجمعی در مناطقی به ۲۰۸ میلیمتر می‌رسد+تصویر بر اساس مدل GFS میزان بارش تجمعی کشور در ۱۰ روز آینده برای مناطقه جنوب غرب از ۲۰۸ میلیمتر فراتر خواهد رفت.
مدل‌های جهانی هواشناسی از میزان بارش برف و باران در مناطقی از کشور اطلاعات قابل توجهی منتشر می‌کنند.

در همین راستا بررسی میزان بارش تجمعی کشور طی 10 روز آتی از مدل GFS بیانگر بارش 208 میلمتری در برخی از مناطق کشور از جمله مناطق جنوب غربی واقع در سرشاخه‌های زاگرس است.

این در حالی است که مدل ECMWF برای 10 روز آینده میزان بارش حداکثر 161 میلیمتری در برخی از مناطق کشور را پیش‌بینی کرده است.

نقطه قابل توجه از اشتراک دو مدل جهانی یاد شده آن است که کلیه مناطق کشور طی 10 روز آینده با پدیده ناپایداری جو و بارندگی دست و پنجه نرم خواهند کرد.

به گزارش فارس، میزان بارش تجمعی 10 روزه به کل بارندگی ثبت شده در مناطق کشور طی 10 روز آینده اطلاق می‌شود و تصویر جامعی از پیش‌بینی شرایط آب و هوایی را در بر دارد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار