کد خبر: 1126677
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸
امدادرسانی به ۵۹۷۰ فرد حادثه‌دیده در ۵ روز گذشته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی امدادگران به ۵۹۷۰ هموطن حادثه‌دیده از پنجم دی ماه تا به امروز خبر داد و گفت: در پنج روز گذشته ۲۵۸ حادثه‌دیده اسکان اضطراری داده شدند.
 
مهدی ولی‌پور گفت: از روز پنجم تا ساعت ۶ صبح امروز (۹ دی‌ماه) عملیات امداد و نجات در حوادث جوی ۱۶ استان شامل ۲۶ شهرستان و ۴۵ منطقه کشور که متأثر از برف و کولاک و آبگرفتگی بودند، انجام شد و در جریان آن امدادگران توانستند به ۵۹۷۰ هموطن حادثه‌دیده امدادرسانی کنند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر افزود: در پنج روز گذشته ۲۵۸ حادثه‌دیده اسکان اضطراری داده شدند ۱۸ نفر به منطقه امن و یک نفر به مرکز درمانی منتقل شد.

به گفته وی در این بازه زمانی ۲۶۶ امدادگر و نجاتگر هلال‌احمر در قالب ۶۶ تیم امدادی در حال خدمت رسانی به حادثه‌دیدگان بودند و ۳۵ خودرو را از برف رهاسازی و آبگرفتگی در ۱۰ واحد مسکونی را نیز تخلیه کردند.

ولی پور از توزیع ۵۴ دستگاه چادر در بین حادثه دیدگان خبر داد و اظهار کرد: در این روزها شش هزار و ۴۷۴ کیلوگرم نایلون، ۴۲۹ تخته پتو، ۱۰۰ تخته موکت، ۴۸ شعله والور، ۱۶۰ بسته غذایی، ۱۶۰ کیلوگرم برنج، ۳۰۷ قوطی کنسروجات و ۶۱۹ بسته غذایی میان متاثران از حوادث توزیع شد.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار