سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که تلاش اوکراین برای برگزاری اجلاس صلح بخشی از طرح تبلیغاتی ارائه شده از سوی آمریکا است. «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه طی نشست مطبوعاتی در مسکو، با رد تلاشهای کی یف برای برگزاری اجلاس صلح به منظور پایان دادن به جنگ، گفت: این ایده بخشی از طرح تبلیغاتی ارائه شده از سوی آمریکا است.
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه برگزاری اجلاس صلح توسط اوکراین را ایدهای «بد» توصیف کرد و افزود: این یک ایده بد است و ما آن را در چارچوب طرح تبلیغاتی واشنگتن ارزیابی میکنیم. واشنگتن طی روزهای اخیر سعی دارد دولت اوکراین را به عنوان نیروی صلح نشان دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از سخنان نخست وزیر ارمنستان درباره نیروهای حافظ صلح روسیه در قره باغ، اظهار کرد: انتقادها درباره روسیه و نیروهای حافظ صلح قابل قبول نیست. نیروهای حافظ صلح روسیه تمام تلاش خود را به منظور حل و فصل اختلافات و عادی شدن شرایط در منطقه انجام میدهند.
«ماریا زاخارووا» درباره اخبار مربوط به دیدار قریب الوقوع وزیر خارجه ترکیه با همتای روس خود نیز توضیح داد: درحال رایزنی فشرده با تُرکها در این ارتباط هستیم.