کد خبر: 1126065
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۹

مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر از واردات مواد اولیه با کیفیت برای تولید فیلتر تصفیه خون که مورد استفاده بیماران تالاسمی است، خبر داد.
علیرضا عسکری، مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی گفت: یکی از محصولات مهم و تولیدی این شرکت، فیلتر‌های تصفیه خون مورد نیاز بیماران تالاسمی است.
مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی با بیان اینکه مواد اولیه این محصول وارداتی است، افزود: فیلتر‌های لوکوسیت در سال ۹۷ تحریم شد و استفاده از مواد اولیه دیگر شرکت‌ها نیز مشکلاتی را به وجود آورده‌بود که با ورود مواد اولیه با کیفیت این مشکل برطرف می‌شود.
عسکری با اشاره به اینکه مواد اولیه تولید ۱۰۰ هزار فیلتر برای تولید یکساله کشور کافی است، ادامه داد: در صورت نیاز، محموله جدیدی بعد از درخواست وزارت بهداشت وارد کشور می‌شود.
وی با اشاره به اینکه ارز این بخش حذف شده‌است، گفت: حذف ارز ترجیحی مشکلاتی در تأمین سرمایه در گردش واحد‌ها مانند سهاهلال ایجاد کرده و سرمایه در گردش با حذف ارز، شش تا هفت برابر افزایش یافته‌است. وی با بیان اینکه اقلام تولیدی شرکت سهاهلال تحت پوشش شرکت‌های بیمه‌ای است و هزینه‌ای به بیماران تحمیل نمی‌شود، ادامه داد: انتظار می‌رود که بانک‌ها، برای همکاری در تأمین سرمایه در گردش و کمک به تداوم فعالیت‌های این شرکت‌ها همکاری داشته باشند. مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی با اشاره به اینکه در بخش تولید سرنگ با تولیدات چند شرکت داخلی صددر‌صد نیاز کشور تأمین شده‌است، ادامه داد: در این بخش، شرکت سها‌هلال احمر، توان صادرات محصولات تولیدی خود را دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار