کد خبر: 1125958
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱
هلاکت بیش از ۲۰۰ داعشی در سال جاری میلادی در عراق فرماندهی عملیات مشترک عراق از هلاکت بیش از ۲۰۰ تروریست داعش توسط نیروهای امنیتی این کشور در سال ۲۰۲۲ خبر داد.
تحسین الخفاجی سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق در این باره اظهار داشت: تعداد عناصر داعش در عراق کم است و بیشتر عناصر مستقر در این کشور عراقی هستند.

وی با بیان اینکه عناصر تروریست داعش در تحرکات و فعالیت های خود از مناطق خلاء امنیتی میان مواضع نیروهای پیشمرگ کُرد و ارتش عراق سوء استفاده می‌کنند، بر لزوم هماهنگی بین دو طرف در این مناطق تاکید کرد.

الخفاجی ادامه داد: در سال ۲۰۲۲ بیش از ۲۰۰ تروریست را به هلاکت رساندیم که بیشتر آنها سرکردگان داعش بودند و هدف حملات هوایی قرار گرفتند.

عراق در سال ۲۰۱۷ و پس از چند سال درگیری با داعش اعلام کرد که این گروه تروریستی را شکست داده است.

با وجود شکست داعش در عراق اما عناصر پنهان این گروه در برخی مناطق این کشور پنهان شده و هر از چند گاهی به اقدامات تروریستی دست می‌زنند.

منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار