کد خبر: 1124861
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۸
لوکاشنکو: احتمال حمله به بلاروس از سوی همسایگان ما وجود دارد رئیس جمهور بلاروس اعلام کرد این کشور برای مواجهه با رویداد‌های غیر منتظره نیرو‌های واکنش سریع خود را در ارتش به کار می‌گیرد.

رئیس جمهوربلاروس از احتمال تعرض برخی کشور‌های همسایه خود به مینسک می‌گوید.

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس روز پنج شنبه در نشستی با مقامات امنیتی و نظامی این کشور اعلام کرد: ما نمی‌توانیم احتمال تجاوز به کشورمان را رد کنیم. حداقل ما شاهد چنین آمادگی از سوی همسایگان خود هستیم.

رئیس جمهور بلاروس در خصوص روی آوردن ارتش این کشور به نیرو‌های واکنش سریع توضیح داد: همین موضوع باعث شد تصمیم گیری برای آزمایش نیروی واکنش فوری عملیاتی شود. لوکاشنکو افزود: ارتش ما نیرو‌های واکنش فوری دارد. اگر اتفاقی غیرمنتظره رخ دهد، این نیرو‌ها در یک بازه زمانی معین در حالت آماده باش قرار گرفته و به محل تنش اعزام می‌شوند. ما تصمیم گرفتیم نیرو‌های واکنش فوری را آزمایش کنم.

رئیس جمهور بلاروس، روز دوشنبه پس از دیدار با رئیس جمهور روسیه گفت که بلاروس مدت هاست اقدام به استقرار سامانه‌های موشکی اس -۴۰۰ و موشک‌های اسکندر روسی کرده است.

لوکاشنکو پس از دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به خبرنگاران گفت: «همانطور که شش ماه پیش رئیس جمهور روسیه وعده داده بود، امروز سامانه‌های اس -۴۰۰ و از همه مهمتر سامانه موشک‌های اسکندر به ما تحویل و ما آن را مستقر کرده‌ایم.»

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار