کد خبر: 1123594
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۶
تلاش جت‌های یونان در رهگیری آواکس‌ها ناتو و جنگنده‌های ترکیه وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که جنگنده‌های یونانی تلاش کردند تا تمرینات تاکتیکی ناتو را در دریای اژه رهگیری کنند، اما در اجرای این ماموریت ناموفق بودند.

وزارت دفاع ترکیه روز شنبه اعلام کرد که جنگنده‌های یونانی تلاش کردند تا تمرینات تاکتیکی ناتو را در دریای اژه رهگیری کنند.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح» این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که جنگنده‌های ترکیه و هواپیما‌های «آواکس» ناتو در حال اجرای رزمایش در حریم هوایی بین‌المللی اطراف دریای اژه بودند، اما جنگنده‌های یونانی تلاش کردند این هواپیما‌های نظامی را رهگیری کنند.

وزارت دفاع ترکیه مدعی شد که با اقدامات مناسب خلبانان ترکیه، تلاش جنگنده‌های یونانی بی اثر ماند.

ترکیه و یونان مناقشات طولانی بر سر مرز‌های دریایی و هوایی دارند. این اختلاف منجر به گشت‌زنی و ماموریت‌های رهگیری نیروی هوایی طرفین شده است.

سران این دو کشور همسایه مدت‌هاست که همدیگر را با سخنان خود تهدید می‌کنند. «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه به تازگی «آتن» پایتخت یونان را به حملات موشکی تهدید کرد.

اردوغان گفت، اگر یونان آرام نگیرد و اقدامات تحریک آمیز را متوقف نکند، ما دست بسته نخواهیم بود و هواپیما‌های جنگی و پهپاد‌های مسلح ترکیه به آتن حمله خواهند کرد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار