کد خبر: 1123049
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸
رییس کل دادگستری هرمزگان خبر داد
شناور حامل ۳۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس توقیف شد رییس کل دادگستری هرمزگان از توقیف یک فروند شناور حامل ۳۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط نیروی دریایی سپاه در آب‌های خلیج فارس خبر داد.

کجتبی قهرمانی اظهار داشت: با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرزی قشم، رزمندگان ناوتیپ ذوالفقار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از شناسایی یک فروند شناور حامل سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس، نسبت به توقیف آن اقدام کردند.

وی با اشاره به دستگیری ۱۲ نفر در این رابطه، خاطرنشان کرد: در بازرسی از این شناور ۳۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه مرتکبان قاچاق سازمان یافته سوخت علاوه بر جریمه نقدی و مجازات حبس به ضبط اموال ناشی از جرم نیز محکوم می‌شوند، گفت: در راستای اجرای ماده ۲۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا، شناور دخیل در امر قاچاق نیز به نفع دولت ضبط خواهد شد.

قهرمانی یادآور شد: سوخت‌های کشف شده از شناور یادشده هم طبق روال قانونی با دستور قضائی تحویل شرکت پخش و توزیع فرآورده‌های نفتی شده و به چرخه توزیع قانونی بر می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه پرونده شناور متخلف در سیر مراحل رسیدگی قضائی قرار دارد، تاکید کرد: دادگستری استان با همکاری ضابطین، راهبرد مقابله با قاچاق سازمان یافته سوخت را با قاطعیت ادامه می‌دهد و در راستای صیانت از منافع و سرمایه‌های ملت ایران لحظه‌ای درنگ نخواهد کرد.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار