کد خبر: 1122168
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۲
هشدار ژنرال اسرائیلی

پیروزی مغرب بر پرتغال در جام جهانی، زمینه‌ای شد برای شادی ساکنان قدس که رژیم صهیونیستی هم دست به سرکوب آن زد. حالا «میخائیل میلیشتاین» ژنرال یگان ذخیره ارتش صهیونیستی و استاد دانشگاه تل‌آویو در مقاله‌ای در روزنامه معاریو به رئیس سازمان امنیتی داخلی رژیم صهیونیستی هشدار داده که شرایط حال حاضر در کرانه باختری بسیار شبیه روز‌های منتهی به انتفاضه اول در سال ۱۹۸۷ است.
شادی و مقاومت برای آزادی قدس شریف، برای فلسطینیان در هم آمیخته است. در پی پیروزی شنبه شب تیم فوتبال مغرب در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بر پرتغال، ساکنان قدس در منطقه باب‌العامود، پرچم‌های فلسطین و مغرب را بر دیواره‌های شهر قدس برافراشتند و جشن شادی برپا کردند، کاری که با خشونت نظامیان صهیونیست مواجه شدند. همزمان با ساکنان باب العامود، سایر مناطق شهر قدس نیز شاهد حرکت کاروانی خودرو‌ها با پرچم‌های مغرب و شادی مردم فلسطین برای این پیروزی تاریخی بود. شبکه المیادین گزارش کرده که تصاویر زیادی از نیرو‌های مقاومت فلسطین در حالی که پرچم مغرب را در دست داشتند، در شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است. ««ایزرائیل‌نیوز» درباره حمایت گسترده مردم در جام جهانی فوتبال از آرمان فلسطین نوشت: در شرایطی که آرمان فلسطینی ممکن است برای سران عرب دیگر مثل قبل مهم نباشد، اما این موضوع برای مردم همچنان مهم است.
همزمان در کرانه باختری، شرایط برای اسرائیل پرتنش است. تنها طی ۲۴ ساعت منتهی به صبح دیروز ۱۹ مورد عملیات مقاومت در اشکال مختلف ثبت شده است. به گزارش العالم، روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» روز شنبه در گزارشی نوشت که طی عملیات‌های در سال ۲۰۲۲ مقاومت فلسطین ۳۱ شهرک‌نشین کشته شده‌اند که یک رکورد به حساب می‌آید. این روزنامه نوشت: از آغاز سال جاری میلادی تاکنون، ۳۰۰ عملیات تیراندازی در کرانه باختری صورت گرفته است. این به آن معناست که در آنجا، ۳۰۰ گروهک مسلح یا ۳۰۰شخص مسلح وجود دارند. اما این آمار، تازه آغاز ماجراست، کافی است به سناریوی خروج همزمان ۱۰۰ فرد مسلح فلسطینی و تیراندازی به سوی ارتش یا شهرک‌نشینان فکر کنیم. در این صورت ما در وضعیتی کاملاً متفاومت خواهیم بود. در حالی که روزنامه یدیعوت آحارانوت روز شنبه گزارش کرد که حجم زیادی سلاح از عراق و سوریه در ۱۰ سال وارد کرانه باختری شده، میخائیل میلیشتاین، ژنرال یگان ذخیره ارتش صهیونیستی و استاد دانشگاه تل‌آویو در مقاله‌ای در روزنامه معاریو به رئیس سازمان امنیتی داخلی رژیم صهیونیستی در خصوص ادامه یافتن درگیری‌های مسلحانه با فلسطینی‌ها هشدار داد. او با اشاره به انتفاضه اول نوشته که شرایط فعلی پس از ۳۵ سال می‌تواند خطرناک‌تر باشد، به خصوص اینکه مبارزه همگانی این دفعه صرفاً با سنگ نیست و پای سلاح‌های گرم در میان است و اگر انتفاضه اول منجر به تشکیل تشکیلات خودگردان شد، این بار باید منتظر یک دگرگونی اساسی‌تر باشیم.
رزمایش ناگهانی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال
ارتش رژیم صهیونیستی از برگزاری ناگهانی یک رزمایش با حضور ۱۳ هزار سرباز خبر داد. به گزارش فارس، ارتش رژیم موقت صهیونیستی، شامگاه شنبه با انتشار بیانیه‌ای از یک رزمایش ناگهانی به مدت سه روز خبر داد که در مرز‌های شمالی فلسطین اشغالی (سوریه و لبنان) برگزار خواهد شد. شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی به نقل از ارتش این رژیم خبر داد که در این رزمایش، ۱۳هزار سرباز شرکت خواهند کرد. ارتش صهیونیستی گفت که نیرو‌های این رژیم در این رزمایش، نحوه مقابله با سناریو‌های عملیاتی در مناطق شمالی فلسطین اشغالی را تمرین خواهند کرد و بر آمادگی نظام لجستیک و همکاری بین رسته‌های نیروی زمینی ارتش تأکید خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار