کد خبر: 1118142
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
فقر در آلمان به طرز قابل توجهی افزایش یافته است نسبت افراد فقیر در آلمان طی یک دهه گذشته بیش از 40 درصد افزایش یافته است؛ در همین حال دولت آلمان قصد دارد در شرایط مشکلات اقتصادی، 90 درصد مالیات بر سود انرژی پاک وضع کند.
یک مطالعه تخصصی نشان داده که فقر در آلمان در دهه گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

موسسه علوم اقتصادی و اجتماعی (WSI)  وابسته به بنیاد هانس بوکلر، که نزدیک به اتحادیه‌های کارگری در آلمان است، روز گذشته در گزارشی اعلام کرد: نسبت افراد فقیر که کمتر از ۵۰ درصد درآمد متوسط ​​دارند، بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است.

این گزارش تاکید کرد: موارد زیادی وجود دارد که حاکی از تشدید فقر در سال‌های بعد به دلیل عواملی مانند همه گیری کرونا (کووید ۱۹)، انفجار قیمت انرژی و تورم بالا است.

نویسندگان گزارش، نتیجه مطالعه خود را با این جمله خلاصه کردند که تعداد افراد تحت تأثیر فقر در آلمان در سال ۲۰۱۹ بیش از هر زمان دیگری بود.

آنها توضیح دادند که باوجود توسعه اقتصادی خوب در دهه گذشته و نرخ پایین بیکاری در آلمان، خانواده‌های فقیر از این امر بهره مند نشدند، بلکه وضعیت آنها همچنان رو به افول است.

در این گزارش آمده است که شکاف فقر ​​یعنی مبلغی که یک  خانواده متوسط  ​​از دست می‌دهد تا زمانی که به زیر خط فقر می‌رود از ۲۹۶۸ یورو در سال ۲۰۱۰ به ۳۹۱۲ یورو در سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.

* اعمال مالیات 90 درصدی بر سود انرژی پاک در آلمان

از سوی دیگر آلمان از طرح خود برای بازیابی ۹۰ درصد از سود حاصل از برخی پروژه‌های انرژی پاک خبر داد که قرار است دولت  این کشور آن را برای تامین مالی بسته کمکی مصرف‌کنندگان بکارگیرد.

بر اساس پیش‌نویس قانونی در آلمان، دولت قصد دارد ۹۰ درصد از سود بیش از ۱۳۰ یورو در هر مگاوات ساعت تولید شده توسط نیروگاه‌های خورشیدی، بادی فراساحلی و نیروگاه‌های هسته‌ای را از آن خود کند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار