کد خبر: 1110462
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به مرگ رضا حقیقت‌نژاد، خبرنگار ضدایرانی «رادیوفردا»
خیانت شما به ملت ایران در تاریخ خواهد ماند با مرگ رضا حقیقت‌نژاد، خبرنگار ضدایرانی سایت امریکایی رادیوفردا، کاربران شبکه‌های اجتماعی نام او را در کنار معاندانی گذاشتند که آرزوی براندازی نظام جمهوری اسلامی را با خود به گور بردند. کاربران اذعان داشتند بدنامی رضا حقیقت‌نژاد عاقبت همه خبرنگارانی است که علیه مردم ایران و منافع ملی کشورمان برای دشمنان ملت سربازی می‌کنند و از این گروه در تاریخ جز به عنوان خیانتکار به ملت یاد نخواهد شد. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 
با مرگ رضا حقیقت‌نژاد، خبرنگار ضدایرانی سایت امریکایی رادیوفردا، کاربران شبکه‌های اجتماعی نام او را در کنار معاندانی گذاشتند که آرزوی براندازی نظام جمهوری اسلامی را با خود به گور بردند. کاربران اذعان داشتند بدنامی رضا حقیقت‌نژاد عاقبت همه خبرنگارانی است که علیه مردم ایران و منافع ملی کشورمان برای دشمنان ملت سربازی می‌کنند و از این گروه در تاریخ جز به عنوان خیانتکار به ملت یاد نخواهد شد. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 
 
 امین فرج:
صاحب این توئیت که از رذل‌ترین و هتاک‌ترین خبرنگار‌های ضدانقلاب بود، مُرد. این سرنوشت تکراری خیلی از کسانی است که منتظر نابودی جمهوری اسلامی بودند و هستند؛ از بنی‌صدر گرفته تا این بیچاره‌های عاقبت به شر.
 سیدعطاءالله مهاجرانی:
رضا حقیقت‌نژاد از جمله آرزومندان براندازى ج ا ایران، همراه با ریچارد و لاوسون و سامسون رفت پیش پرویز قاضى سعید. زندگى ابدى در دنیاى زرد داستان‌هاى هیجان‌زده پلیسى... براندازى که نشانه‌هاش در توئیت‌هاى حقیقت‌نژاد دیده مى‌شد یا در آتش‌سوزى زندان اوین، از همان جنس داستان پلیسى است. 
 عبدالله گنجی:
مرگ حقیقت‌نژاد باید همه آخرت‌گرایان را تکان دهد. همه کسانی که اینجا و هر جا می‌نویسند هیچ تضمینی برای عاقبت‌شان نیست، او دشمن نجیب و محترم نبود. او فاقد اخلاق، انصاف، ادب و حیا بود و در تاریخ نیک نخواهد ماند. همه ما بالقوه می‌توانیم او باشیم. باید نوشته‌های‌مان را جزو اعمال‌مان حساب کنیم. 
 احمد روستایی:
رضا حقیقت‌نژاد خبرنگاری بود که علیه مردمش برای رسانه‌ای امریکایی سربازی می‌کرد و از خزانه‌ای که شریف‌ترین فرزندان این ملت را (همچون حاج قاسم عزیز) ترور می‌کرد، حقوق می‌گرفت و امرار معاش می‌کرد. نام این خائنان در تاریخ ماندگار خواهد شد. 
 امید نریمانی:
سرنوشت همه شما همینه! می‌میرید و آرزوی سرنگونی جمهوری اسلامی رو به گور خواهید برد. #رضا حقیقت‌نژاد
 کاربری با نام «کهنوجی»:
از امثال حقیقت‌نژاد در تاریخ چه می‌ماند؟ خیانت به مردم! قلم‌شان را فروختند تا در امثال رادیوفردا و VOA و ایران‌اینترنشنال، صدای امریکا و دشمنان این مردم شوند. تاریخ از شما به اسم جنایتکار اسم می‌برد؛ جنایتکارانی وطن‌فروش که وطن‌شان را فروختند به اجنبی. 
 سیدمنصور موسوی:
انسان مُخیره بین حاج قاسم شدن و رضا حقیقت‌نژاد شدن، برای یک ابدیت. ترسناکه!
 سمانه صالحی:
برای تحریم و فشار بر ایران دست به هر کاری می‌زد و با گفتن این جمله که «علت اصلی این تحریم‌ها، جمهوری اسلامی است» کارنامه خودش را سفید می‌کرد. رضا حقیقت‌نژاد، ورژن قدیمی حامد اسماعیلیون بود، با این تفاوت که غم از دست دادن کسی را نداشت، اما کینه جمهوری اسلامی را چرا!
 محمد اکبرزاده:
همه خائنان به وطن، آرزوی شکست ایران و ایرانی را به گور می‌برند! دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد! #رضا حقیقت‌نژاد
 حسین عباسی‌فر:
میگم رضا حقیقت‌نژاد مرد! میگه کی بود؟ میگم دشمن جمهوری اسلامی بود! میگه دشمن جمهوری اسلامی اینقدر کوچیک نیست که من نشناسم. اینا حتی جوراب دشمن‌های جمهوری اسلامی هم نیستند! الی جهنم و بئس المصیر...
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عبدالسلام کریم زاده پاریزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۷
1
1
انشاالله همه خیانتکارانی که وطنفروش شدند وبرعلیه ملت ایران دررادیوهای بیگانه خدمت می کنند سرنوشتی بس وحشتناکتراز ازحقیقت نژاد درانتظارشون کمین کرده
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار