کد خبر: 1108604
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰
ستاد اجرایی ۶۲ واحد آموزشی در اردبیل می‌سازد ستاد اجرایی فرمان امام احداث ۲ هزار مدرسه را در سطح کشور در برنامه دارد که تاکنون و در استان اردبیل، کار ۳۲ مدرسه را به اتمام رسانده و تحویل آموزش و پرورش داده و ساخت ۳۰ واحد دیگر را آغاز کرده است.

ستاد اجرایی فرمان امام احداث ۲ هزار مدرسه را در سطح کشور در برنامه دارد که تاکنون و در استان اردبیل، کار ۳۲ مدرسه را به اتمام رسانده و تحویل آموزش و پرورش داده و ساخت ۳۰ واحد دیگر را آغاز کرده است.
مهدی افتخاری مدیر ستاد اجرایی حضرت امام خمینی اردبیل که در جشن بزرگ «مشق احسان» سخن می‌گفت با بیان اینکه این ستاد در مشارکت با برنامه‌های آموزشی و تربیتی ۶۲ واحد آموزشی را احداث می‌کند و تحویل آموزش و پرورش می‌دهد، گفت: برای سومین سال متوالی تهیه و توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر را در قالب طرح «مشق احسان» در استان شاهد هستیم که امسال نیز ۵ هزار و ۳۰۰ بسته لوازم‌التحریر و کیف در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار گرفت.
وی از برپایی ۱۲ چادر در سطح شهر برای جمع‌آوری کمک‌های خیرین در قالب گروه‌های جهادی خبر داد و تصریح کرد: در حوزه آموزشی، ستاد اجرایی حضرت امام برنامه‌های متنوعی را با همکاری آموزش و پرورش و نوسازی مدارس انجام می‌دهد که در سطح کشور احداث ۲هزار مدرسه از جمله این برنامه‌هاست.
مدیر ستاد اجرایی حضرت امام خمینی استان اردبیل گفت: در استان اردبیل نیز با همکاری نوسازی مدارس ۳۲ مدرسه احداث و تحویل آموزش و پرورش شده و ساخت ۳۰ واحد آموزشی نیز آغاز شده است.
افتخاری افزود: با تأکید دولت سیزدهم طرح جمع‌آوری مدارس کانکسی و سنگی با همکاری ستاد اجرایی امام و نوسازی مدارس در اولویت قرار گرفته و ما تلاش می‌کنیم با احداث و تحویل این واحد‌های آموزشی به مقاوم‌سازی و مناسب‌سازی فضای آموزشی کمک کنیم.
وی از اجرای طرح عدالت آموزشی و استقرار قرارگاهی با همین محوریت خبر داد و خاطرنشان کرد: برای کمک به ارتقای کیفی آموزش دانش‌آموزان به ویژه در مقطع دوازدهم بسته‌های کمک آموزشی کنکور در حال تهیه و توزیع است که در استان هزار و۵۰۰ بسته در این زمینه تهیه و توزیع خواهد شد. افتخاری گفت: سعی خواهیم کرد با تهیه و توزیع این بسته‌های آموزشی و کمک آموزشی به دانش‌آموزان پایه دوازدهم و پشت کنکوری‌ها کمک کنیم تا در کنکور سال آینده بتوانند موفق عمل کنند.
وی بیان کرد: آموزش مهارت دانش‌آموزان به صورت عملی با اولویت هنرستان‌ها مورد توجه جدی قرار گرفته که در بحث توانمندسازی دانش‌آموزان در این بخش برنامه‌ریزی‌های هدفمندی انجام شده است. افتخاری اظهار کرد: با کمک جهاد کشاورزی طرح جهش تولید در مزارع دیم استان آغاز شد و ما در سطح استان ۷۰ میلیارد تومان در این زمینه هزینه کردیم و افزایش تولید را در دیم‌زار‌های استان شاهد بودیم. وی به برگزاری جشن بزرگ «مشق احسان» با همکاری ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) استان اردبیل اشاره کرد و گفت: توزیع ۵ هزار و ۳۰۰ بسته آموزشی به ارزش ۲ میلیارد تومان همزمان با روز کودک و در قالب جشنی با حضور کودکان و نوجوانان در حال انجام است و ما سعی کردیم تا با اهدای جوایز برای کودکان و نوجوانان در خدمت آن‌ها باشیم.
افتخاری تصریح کرد: با هدف حمایت از تولید داخلی با نشان تجاری شرکت‌های داخلی تهیه و توزیع کیف و لوازم‌التحریر را شاهد هستیم که عمدتاً از زنان سرپرست خانوار کیف‌های دوخته شده تهیه و توزیع شده است. وی افزود: در هفت مدرسه برنامه آموزش مهارتی دانش‌آموزان در حال انجام است که این طرح با همکاری آموزش و پرورش اجرایی شده تا ارتقای مهارت دانش‌آموزان فنی و حرفه‌ای را شاهد باشیم. مدیر ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) استان اردبیل خاطرنشان کرد: ارزش بسته‌های تهیه شده برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم و پشت کنکوری‌ها ۱۰ میلیون تومان است که انتظار می‌رود با استفاده از این جزوات آموزشی امکان قبولی در کنکور برای دانش‌آموزان استان ارتقا یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار