کد خبر: 1097648
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۳
شهادت مرزبان قزوینی در درگیری مسلحانه با گروهک تروریستی در عملیات مقتدرانه مرزبانان ایران اسلامی، شب گذشته، ۲۸ تیر ۲ مرزبان در راستای حراست از کیان کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، شب گذشته، ۲۸ تیر مرزبانان غیور ایران اسلامی در راستای حراست از کیان کشور، حین پایش نوار مرزی با افراد مسلح تروریست که قصد داشتند از ۲ نقطه در هنگ‌های پاوه و بانه وارد کشور شوند درگیر شدند.

مرزبانان غیور با آتش سنگین و مقابله مقتدرانه مانع از نفوذ تروریست‌ها به داخل کشور شدند. در این عملیات یک گروهک تروریستی منهدم و مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات کشف شد. ۲ نفر از دلاورمردان مجاهد مرزبانی با نام‌های ستوان‌دوم «مهدی محمدی‌نسب» و استوار دوم «علی فاضلی‌شاد» به فیض شهادت نائل آمدند.

بنا بر این خبر شهید ستوان‌دوم «مهدی محمدی‌نسب»، از نیروهای مرزبانی، ساکن استان قزوین شهر اقبالیه، متولد سال ۱۳۶۴ و دارای یک فرزند پسر بود، روحش شاد و راهش پررهرو باد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار