کد خبر: 1096933
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۳
برگزیدگان نخستین جشنواره تصویرسازی آب خراسان رضوی تقدیر شدند آئین تقدیر از برگزیدگان نخستین جشنواره تصویرسازی آب شرکت‌های آبفا مشهد و خراسان رضوی برگزار شد.

فراخوان این جشنواره  سال گذشته کلید خورد و در مجموع 159 اثر از هنرمندان سطح استان به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد 66 اثر مربوط به مشهد و 93اثر توسط هنرمندان شهرهای مختلف استان خلق شد.

به گفته مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی آبفا خراسان رضوی و دبیر جشنواره  آثار رسیده به دبیرخانه توسط هیئت داوران بررسی و در نهایت شش اثر به عنوان برگزیده و شش اثر شایسته تشویق شناخته شد.

سعید روزی افزود: از این تعداد شش اثر مربوط به هنرمندان مشهد و شش اثر مربوط هنرمندان سایر شهرستان های استان است.

وی از این رویداد هنری  به عنوان اولین  جشنواره تصویر سازی در استان نام برد که با همکاری شرکت های آب و فاضلاب مشهد و خراسان رضوی برگزار شد.

وی هدف جشنواره را فرهنگ سازی و آشنایی هرچه بیشتر مردم با وضعیت سخت آبی در استان اعلام و  اظهار امیدواری کرد: مرحله دوم جشنواره با شرکت هنرمندان استان های خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی ، سمنان ، گلستان ، یزد و سیستان و بلوچستان برگزار شود.

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب مشهد هم از ایده برگزاری این جشنواره در قالب چند استان استقبال کرد و اظهار داشت: هنر به مراتب تاثیرگذارتر از سخنرانی و با موضوع آب استا.

سید محمد هاشمی از مشهد به عنوان دوستدار آب نام برد  و بر حفظ این برند با همکاری هنرمندان تاکید کرد.

در ادامه ابوترابی معاون صدا و سیمای استان به نقش آب در فرهنگ اشاره کرد و گفت: هنرمندان می توانند با خلق آثار ماندگار مردم را با هویت اصلی آب آشتی دهند.

سپس مدیر عامل آبفا خراسان رضوی با بیان اینکه بزرگترین و یگانه هنرمند عالم هستی خداوند بزرگ است افزود: قطعا دنیا نمایشگاه بزرگی از زیبائی هایی است که پروردگار به واسطه عرضه صفات جمالی خود آنها را بکار گرفته و ما از مشاهده آن ها لذت می بریم.

سید ابراهیم علوی از قرآن به عنوان یکی از هنرهای الهی نام برد که در خلق آن از استعاره ،  تمثیل، داستان، تشبیه و  تجسم استفاده شده است و ما نیز بایستی در انتقال مفاهیم و موضوعات مرتبط با حوزه آب ، زبان هنر را به رسمیت بشناسیم و بیشترین بهره را ببریم.

وی زبان هنر را بر خلاف سخنرانی و حرف ماندگار دانست و خاطر نشان کرد: به واسطه مشکلات و تنگناهای موجود در حوزه آب و محدودیت های ناشی از تغییرات اقلیمی نیازمند به رسمیت شناختن زبان هنر و استفاده از آن برای انتقال دغدغه ها و استراتژی های فرهنگی و فکری به آحاد جامعه هستیم.

به گفته وی شرکت های آبفا مشهد و خراسان رضوی در حال بهره گیری از تصویر سازی برای انتقال مفاهیم آب هستند و بزودی این جشنواره به صورت موسیقی و شعر هم برگزار خواهد شد.

در پایان نفرات اول تا سوم برگزیده شرکت های آبفا مشهد و همچنین هنرمندان شایسته تقدیر تندیس جشنواره ، لوح تقدیر و جایزه در یافت کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار