کد خبر: 1096889
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳
بهانه‌تراشی جدید آمریکا/ آیا سپاه مانع توافق هسته‌ای است؟ بسیاری از کارشناسان معتقدند آمریکا از بهانه‌های مختلفی استفاده می‌کند تا هم ایران را عامل به نتیجه نرسیدن توافق نشان دهد و هم به این بهانه امتیاز بیشتری بگیرد و امتیازی هم ندهد.

سرویس سیاسی جوان آنلاین: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز گذشته به غرب آسیا سفر کرد، سفری که بسیاری از کارشناسان مسائل بین الملل و سیاسی معتقدند بیشتر با هدف گدایی نفت و دوشیدن برخی کشور‌های عربی صورت گرفته، برخی نیز اعتقاد دارند بایدن از حضور در سرزمین‌های اشغالی به دنبال تقویت لابی صهیونیستی برای بهره برداری به نفع خود در انتخابات آینده آمریکا است.

بایدن بعد از حضور در سرزمین‌های اشغالی مصاحبه‌ای با یکی از کانال‌های تلویزیونی رژیم صهیونیستی داشت. وی در بخشی از این گفتگو هدف از سفر خود را ایجاد ثبات در خاورمیانه مطرح کرده! و گفته ثبات در خاورمیانه از منافع بسیار مهم ایالات متحده است.

این اظهارات بایدن در حالی مطرح شده که یک مرور کوتاه از آنچه در طی سال‌های گذشته در منطقه گذشته نشان می‌دهد دلیل اصلی ناامنی و بی ثباتی در منطقه حضور آمریکا و حمایت‌های این کشور از گروه‌های تروریستی و حاکمان برخی کشور‌های منطقه است.

بایدن در بخش دیگری از گفتگو به این سوال خبرنگار تلویزیون رژیم صهیونیستی که پرسیده آیا شما متعهد می‌شوید که سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی نگه دارید حتی اگر این کار باعث از بین بردن توافق شود؟، نیز پاسخ مثبت داده است.

پاسخ بایدن به این سوال موجب شد تا رسانه‌های معاند اینگونه القا کنند که سپاه مانع به نتیجه رسیدن توافق است، شبهه‌ای که البته تلویزیون رژیم صهیونیستی بی هدف به آن دامن نزده است.

با این حال ممکن است این ابهام در ذهن مخاطب ایجاد شود که آیا واقعا سپاه مانع رسیدن به توافق یا همان احیای برجام است؟

بسیاری از کارشناسان این حوزه معتقدند که آمریکا برای اینکه ایران را عامل به نتیجه نرسیدن توافق نشان دهد از بهانه‌های مختلف استفاده می‌کند، یک روز بحث توان دفاعی و موشکی، یک روز ادعا‌های حقوق بشری و یک روز هم بحث سپاه را وسط می‌کشد تا به این بهانه امتیاز بیشتری بگیرد و امتیازی هم ندهد و حتی اگر ایران حاضر به اجرای مطالبات عجیب آمریکا باشد، آن‌ها باز خواسته‌های دیگری را مطرح می‌کنند.

بر همین اساس به نظر می‌رسد، رژیم صهیونیستی و امریکا امروز بحث خروج سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی را بهانه کرده اند تا به اهداف خود دست یابند، اهدافی که اگر محقق شود نه تنها توافق سودی برای ایران و مردم نخواهد داشت بلکه آسیب‌های به شدت بیشتری را در پی خواهد داشت.

آن گونه که مشخص است آمریکا به بهانه‌های جدید به دنبال کارشکنی در مسیر توافق هستند و هدفی جز محدود کردن ملت ما و نظام جمهوری اسلامی ندارند.

به هر حال کارشناسان بسیاری معتقدند که امروز آمریکا برای اینکه از برجام هیچ نفع اقتصادی به ایران نرسد سپاه را بهانه کرده است.

بسیاری نیز معتقدند هدف دیگر آمریکا برگشتن به برجام با نیت استفاده از اسنپ بک است و برای همین بهانه تراشی کرده و سناریو‌های جدید را رو می‌کند.

سپاه پاسداران به عنوان نهادی که همواره مانع دست درازی دشمنان به منافع ملت ایران شده و بار‌ها دشمنان را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام گذاشته امروز بهانه جدید آمریکاست و قطعا هم مردم و هم مسئولان ما به خوبی متوجه این موضوع هستند که سپاه یکی از عناصر مهمی است که دشمن را ناکام در پشت مرز‌های کشور نگاه داشته و آمریکا و دست نشانده‌های آن در منطقه هیچ زمان موفق نخواهند شد با بهانه‌ها و ترفند‌های خود اقتدار سپاه پاسداران را خدشه دار کند.

آنچه ضروری به نظر می‌رسد این است که تیم دیپلماسی و مذاکره کننده دولت سیزدهم باید همچنان با قدرت از منافع ملت دفاع کرده و اجازه ندهد تا توافقی بی نییتجه حاصل شود، توافقی همچون برجام که به اعتقاد بسیاری از مردم باعث از بین رفتن ۸ سال عمر و وقت دولت و کشور شد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار