کد خبر: 1096429
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰
گرشاسبی: اگر نکونام را بخواهند، اولویت با تیم ملی است مدیرعامل باشگاه فولاد می‌گوید قصدی برای ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال ندارد.
 حمیدرضا گرشاسبی درباره حضورش در فدراسیون فوتبال اظهار کرد: برای بحث حقوقی دو بازیکن به فدراسیون آمده بودم.

او درباره بحث حضور جواد نکونام در تیم ملی هم گفت: تا به الان چیزی نگفته‌اند. جواد نکونام هم از این موضوع بی اطلاع است.

مدیرعامل باشگاه فولاد درباره اینکه آیا اجازه حضور جواد نکونام روی نیمکت تیم ملی را می‌دهد؟ گفت: بحث موافقت من نیست. همه ما بسیج شده‌ایم که به تیم ملی کمک کنیم و زمانی که بحث ملی باشد باید همه کمک کنند. اگر تصمیمی بگیرند و جواد نکونام هم موافق باشد، قطعا تیم ملی در اولویت است. همه باشگاه‌ها جمع شده‌ایم که یک تیم ملی قوی داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای انتخابات فدراسیون فوتبال ثبت نام کرده است یا خیر هم گفت: تا این لحظه تصمیمی نگرفته‌ام. الان هم برای انجام کار‌های حقوقی به فدراسیون آمده‌ام.

گرشاسبی درباره حضور وریا غفوری در فولاد هم گفت: اسمش در لیست سرمربی است، اما هنوز تصمیمی نگرفته‌ایم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا به خاطر مخالفت نهادی با حضور غفوری، با او مذاکره نشده است هم گفت: خیر!
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار