منابع خبری امروز (دوشنبه) گزارش دادند، نظامیان صهیونیست به روستای حوسان در غرب بیت لحم، اردوگاه الامعری در رام الله و شهرک سالم در شرق نابلس یورش بردند و با جوانان فلسطینی درگیر شدند. کانال تلگرامی غزه پرس گزارش داد، نظامیان صهیونیست در یورش به خانه «یاسر البدرساوی» آزاده فلسطینی و یکی از مسئولان حماس، در نابلس وی را بازداشت کردند.
مرکز اطلاع رسانی کرانه باختری با انتشار ویدئویی از وقوع آتش سوزی در شهرک صهیونیستی سلفیت خبر داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، مبارزان از گروهان نابلس وابسته به گردانهای القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی، با یک بمب دست ساز به نیروهای اسرائیلی در ایست بازرسی در شرق نابلس حمله کردند.
از سوی دیگر، ارتش اسرائیل اعلام کرد دو جوان سرنشین موتورسیکلت، بمبی را به طرف نیروهای اسرائیلی نزدیک نابلس پرتاب کردند و نظامیان اسرائیلی هم به سوی این دو جوان تیراندازی کردند که در این تیراندازی یکی از این افراد، هدف قرار گرفت.