کد خبر: 1084325
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۲
انتخاب مقانلو و مداح به عنوان سرمربیان جدید تیم‌های ملی تکواندو اسامی کادر فنی تیم‌های ملی مردان و زنان تکواندو با برگزاری چهارمین جلسه کمیته فنی اعلام شد.
 نشست کمیته فنی تکواندو با حضور کلیه اعضاء برگزار شد و پس از بررسی برنامه‌های منتخبان هدایت تیم‌های ملی، در نهایت اسامی سرمربیان تیم‌های ملی برای حضور در رقابت‌های پیش رو اعلام شد.

بر همین اساس در گروه مردان هدایت تیم ملی در رده سنی بزرگسالان بر عهده بیژن مقانلو و در رده سنی امید علی محمد بسحاق خواهد بود. سرمربیان تیم ملی همکاران خود را برای حضور در کادر فنی به فدراسیون معرفی خواهند کرد.

در گروه بانوان مینو مداح به عنوان سرمربی معرفی شد و مهرو کمرانی، ندا زارع و مهروز ساعی به عنوان اعضای کادر فنی انتخاب شدند.

شایان ذکر است این نفرات تا بازی‌های آسیایی هدایت تیم ملی را برعهده خواهند داشت و کمیته فنی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان و رقابت‌های شش ماه دوم سال با توجه به عملکرد این مربیان تصمیم گیری خواهد کرد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار