مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: تعرفه برق با تخفیف ۱۰۰ درصدی پس از شناسایی اقشار محروم تحت پوشش نهادهای حمایتی اعمال خواهد شد و از بین نمیرود. «مصطفی رجبی مشهدی» افزود: تاکنون یک لوح فشرده حاوی اسامی اقشار محروم تحت پوشش بهزیستی برای بهرهمندی از تعرفه ۱۰۰ درصد تخفیفدار به شرکت توانیر ارسال شده است.
وی ادامه داد: این لوح فشرده فقط اسامی و شماره این افراد است و شماره شناسایی قبض آنها در این لیست قید نشده است.
سخنگوی صنعت برق گفت: باید شماره شناسایی قبض برق این مشترکان هم درج شود تا بتوانیم با شناسایی محل اقامت آنها و تایید نهایی نسبت به اعمال تخفیف اقدام کنیم.
رجبی مشهدی ادامه داد: تا چندی پیش هیچ اطلاعاتی از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ارسال نشده بود، اما احتمالا این روزها و یا در روزهای آینده ارسال خواهد شد.
وی افزود: پس از تکمیل اطلاعات و شناسایی افراد ذکر شده، تخفیف ۱۰۰ درصدی تعرفه برق برای آنها لحاظ خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: در هر صورت این تخفیف از بین نمیرود و با شناسایی افراد برای آنها اعمال خواهد شد.
پیشتر هم مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران گفته بود: اطلاعات لازم مشترکان کممصرف مشمول در قالب یک لوح فشرده از کمیته امداد امام (ره) دریافت شد که شناسه قبض ندارند.