کد خبر: 1079436
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۹
بایدن: روسیه آماده حمله به اوکراین است رئیس جمهور آمریکا طی اظهاراتی مجددا مدعی شد که تهدید حمله روسیه به اوکراین بسیار زیاد است و همه شواهد حاکی از وقوع این حمله است.

سرویس بین الملل جوان آنلاین: «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که «همه نشانه‌ها» حاکی از این است که روسیه «آماده» حمله به اوکراین است، و تأکید کرد که واشنگتن «دلایلی برای باور این مسئله دارد» که مسکو «درگیر یک عملیات با پرچم دروغین برای داشتن بهانه‌ای برای حمله به این کشور است».

بایدن در یک سخنرانی در کاخ سفید در این باره افزود که واشنگتن شواهدی دال بر عقب نشینی نیرو‌های روسیه از مرز اوکراین نمی‌بیند.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه ادعایش گفت که تهدید حمله روسیه به اوکراین بسیار زیاد است و گفت که قصد ندارد با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود تماس بگیرد.

بایدن پیشتر و در روز سه شنبه نیز گفته بود که ایالات متحده آماده است تا با روسیه وارد دیپلماسی شود، اما در صورت حمله مسکو به اوکراین که به عقیده او هنوز محتمل است، واشنگتن قاطعانه پاسخ دهد.

فرافکنی غرب در مورد آمادگی ادعایی روسیه برای «تهاجم» به اوکراین در چند ماه گذشته ادامه داشته است، اما مسکو بار‌ها اعلام کرده که اوکراین یا هیچ کشور دیگری را تهدید نمی‌کند و این حق را دارد که نیرو‌های نظامی را در داخل خاک خود جابه جا کند.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار