کد خبر: 1077922
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۶
دیدار چهره به چهره استاندار البرز با 30 تن از شهروندان البرزی نماینده عالی دولت در استان البرز با 30 تن از البرزنشینان به صورت چهره به چهره دیدار و گفتگو کرد.

مجتبی عبداللهی همزمان با آغاز دهه مبارک فجر در سالن شهدای دولت استانداری پذیرای 30 تن از مردم البرز بود.

وی در این مراسم گفت: تمامی مدیران در سطوح مختلف باید مردم را تکریم کنند و گوش شنوای دغدغه های آنها باشند.

عبداللهی افزود: اتخاذ تدابیر لازم جهت حل مشکلات مردم اصلی ترین وظیفه ما بعنوان کارگزاران نظام است.

وی ادامه داد: باید با نگاه مثبت بدنبال راهکاری اساسی باشیم تا بتوانیم در چارچوب قانون موجبات رضایتمندی مردم را فراهم کنیم.

استاندار البرز گفت: باید روند رسیدگی به درخواست ها و مطالبات مردم از طریق دستگاه های نظارتی مورد بررسی قرار گیرد و این امر به گونه ای برنامه ریزی شود که مردم برای پیگیری امور خود با مانع رو به رو نشوند.

عبداللهی همچنین در پایان دیدار با مردم به صورت سرزده از واحد سامد استانداری (سامانه ارتباطات مردمی) و نحوه پاسخگویی به مردم دیدن کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار