کد خبر: 1077492
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۵

همکاری و هم‌افزایی کشور‌های ایران، روسیه و چین در تغییر معادلات اقتصادی و سیاسی منطقه و جهان تأثیر بسزایی دارد، رویکرد دولت سیزدهم در نگاه به شرق نیز هوشمندانه طراحی شده است.
حجـت‌الاسـلام سیـدمحمــدرضـا میرتاج‌الدینی، نایب رئیس عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در گفتگو با آنا با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به روسیه، این سفر را در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها و تقویت ارتباط با شرق مثبت ارزیابی و اظهار کرد: معتقدم سفر آقای رئیسی به روسیه و تقویت نگاه سیاست خارجی دولت سیزدهم با رویکرد توجه به شرق، افق‌های روشنی را برای کشور در همه ابعاد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به همراه خواهد داشت. وی تصریح کرد: برخلاف دولت قبلی که همه امورات کشور را به مذاکرات برجامی گره زده بود و تمامی مسائل کشور نیز تعطیل بود، دولت سیزدهم علاوه بر پیش بردن مذاکرات در وین، نگاه ویژه‌ای نیز به همسایگان دارد و از ظرفیت‌های آن‌ها در راستای بهبود و رفع مشکلات کشور استفاده می‌کند.
نایب رئیس عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس با تأکید بر اینکه سفر رئیس‌جمهور به روسیه تأثیر بسزایی در معادلات جهانی دارد، گفت: روسیه و چین جزو قدرت‌های بزرگ از لحاظ اقتصادی هستند و ایران نیز بزرگ‌ترین قدرت منطقه در جهان اسلام محسوب می‌شود، بنابراین همکاری این کشور‌ها می‌تواند تأثیر زیادی در معادلات جهانی و منطقه‌ای داشته باشد. حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی اضافه کرد: همکاری و هم‌افزایی کشور‌های ایران، روسیه و چین در تغییر معادلات اقتصادی و سیاسی منطقه و جهان تأثیر بسزایی دارد که رویکرد دولت سیزدهم در نگاه به شرق نیز هوشمندانه طراحی شده است، زیرا می‌توانیم از این طریق سهم عمده‌ای در اقتصاد دنیا در آینده داشته باشیم. همکاری ایران با روسیه و چین در تغییر معادلات منطقه‌ای و جهانی مؤثر است.
وی در واکنش به انتقادات برخی جریانات از رویکرد رئیس‌جمهور و دولت سیزدهم برای توجه به شرق، اظهار کرد: این افراد و جریانات به دنبال منافع ملی کشور و مردم ایران نیستند، بلکه همواره به دنبال بهانه‌جویی و مانع‌تراشی هستند، نباید اهمیت چندانی به این اظهارات داده شود. نایب رئیس عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس افزود: نگاه به شرق و توسعه ارتباطات با کشور‌های شرقی و همسایگان نافی ارتباط با غرب نیست، بلکه جمهوری اسلامی ایران با هر کشوری که منافع ملی را تأمین کند، ارتباطات گسترده‌ای خواهد داشت، منوط به اینکه این ارتباطات مداخله در امور داخلی کشور نباشد. حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی در پایان خاطرنشان کرد: امروز دولت سیزدهم با رویکرد توجه به شرق، هم مذاکرات وین را در راستای لغو تحریم‌ها پیش می‌برد و هم در حال گسترش ارتباطات با شرق و همسایگان است که امیدواریم شاهد دستاورد‌های خوبی برای کشور در هر دو حوزه باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار