کد خبر: 107726
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۷
به گزارش فارس، از آنجایی که هیئت نظارت بر تشکل‌های سیاسی دانشگاه آزاد اهواز با برگزاری هرگونه تجمع مخالفت کرده بود امروز عصر دانشجویان موسوم به طیف سبز با تجمع‌های غیر قانونی اقدام به سر دادن شعارهای خارج از چهارچوب نظام کردند.
در این هنگام دانشجویان تشکل‌های سیاسی ارزشی با حضور در اتاق رئیس دانشگاه آزاد اهواز از وی برای این اقدام غیر قانونی جویای دلیل شدند که وی برای این دانشجویان پاسخی مناسب نداشت.
در حال حاضر دانشجویان در داخل دانشگاه در حال سر دادن شعارهای سیاسی خودهستند و احتمال درگیری نیز در این حرکت بسیار زیاد است.
شعارهای دانشجویان طیف سبز را می‌توان آزادی اندیشه با ریش و پشم نمی‌شه، یا حسین میر حسین، حسین حسین شعار ماست میر حسین افتخار ماست، مرگ بر چین، مرگ بر روسیه، نه شرقی نه غربی جمهوری ایرانی و نه غزه نه لبنان فقط ملت ایران نامبرد.
دانشجویان ارزشی در دانشگاه آزاد اسلامی اهواز با سر دادن شعارهای حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر اسلام آمریکایی، مرگ بر منافق و نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی در حال تقابل با مخالفان هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار