کد خبر: 1075473
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۶
روز سوم هفته سوم لیگ بین المللی اسکی آلپاین (دربندسر).
قهرمانی حسین ساوه شمشکی و عاطفه احمدی در مارپیچ کوچک روز سوم از هفته سوم رقابت‌های لیگ بین المللی اسکی آلپاین (انتخابی المپیک زمستانی ۲۰۲۲) به میزبانی پیست بین المللی اسکی دربندسر با پیشتازی حسین ساوه شمشکی در بخش مردان و عاطفه احمدی در بخش بانوان به پایان رسید.
به گزارش جوان آنلاین به نقل از روابط عمومی فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی، رقابت‌های سومین روز از هفته سوم مسابقات بین المللی اسکی آلپاین (انتخابی المپیک زمستانی) با قهرمانی عاطفه احمدی در بخش بانوان و حسین ساوه شمشکی در بخش مردان به پایان رسید.

در پایان سومین روز مسابقات در رشته مارپیچ کوچک در بخش بانوان عاطفه احمدی (از باشگاه راه برفی با حمایت صنایع خودروسازی ایلیا) قهرمان شد. مرجان کلهر از شرکت تله کابین دربندسر و مریم کیا شمشکی نیز به ترتیب دوم و سوم شدند.

در بخش مردان نیز حسین ساوه شمشکی به عنوان نخست دست پیدا کرد. سید مرتضی جعفری از باشگاه صنایع خودرو سازی ایلیا در جایگاه دوم قرار گرفت و نیکولا نیمیر از کشور سوئیس به مقام سومی رسید.

این رقابت‌ها که تا روز چهارشنبه ۲۲ دی ادامه دارد تحت نظر فدراسیون جهانی اسکی و فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی توسط شرکت تله کابین دربندسر و هیات اسکی استان تهران در دو بخش بانوان و آقایان در حال پیگیری است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار