کد خبر: 1069064
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
حذف ریکرو میکس و کامپوند مردان از قهرمانی آسیا/ تیم میکس کامپوند در رده‌بندی در ادامه رقابت‌های تیروکمان قهرمانی آسیا که در بنگلادش در حال برگزاری است، تیم ریکرو میکس و کامپوند مردان از دور رقابت‌های قهرمانی آسیا حذف شدند.
 در ادامه رقابت‌های تیروکمان قهرمانی آسیا که در بنگلادش در حال برگزاری است، تیم میکس ریکرو و تیم کامپوند مردان با شکست برابر حریفان خود از دور رقابت‌های قهرمانی آسیا حذف شدند.

در این رقابتها، تیم کامپوند میکس ایران با ترکیب گیسا بایبوردی و امیر کاظم‌پور در دور نخست مسابقات حذفی به مصاف تیم بنگلادش رفت و با نتیجه ۱۵۷ بر ۱۵۴ به پیروزی رسید و راهی دور نیمه‌نهایی شد. تیم ایران در دیدار نیمه‌نهایی برابر کره‌جنوبی به میدان رفت و پس از تساوی ۱۵۶-۱۵۶ کار به تیر طلایی کشیده شد و در نهایت با شکست ایران برابر کره، از راهیابی به فینال بازماند.

تیم ایران برای کسب مدال برنز روز پنجشنبه ۲۷ آبان برابر قزاقستان رقابت خواهد کرد.

همچنین تیم ریکرو میکس ایران با ترکیب رضا شبانی و مهتا عبداللهی در دور نخست مسابقات حذفی به مصاف تیم بنگلادش رفت و با نتیجه ۶ بر ۲ شکست خورد و از راهیابی به مرحله بعد بازماند.

تیم کامپوند مردان نیز با ترکیب امیر کاظم‌پور، محمد معدن‌دار و محمدصالح پالیزبان پس از استراحت در دور نخست مسابقات حذفی، در دور دوم به مصاف تیم بنگلادش رفت و با نتیجه ۲۲۹ بر ۲۲۸ شکست خورد و از دور رقابت‌های قهرمانی آسیا کنار رفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار