
به گزارش «جوان آنلاین»، سرهنگ عبدالرضا خیرخواهان، فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم در تشریح این خبر گفت: مأموران پلیس آگاهی در پی دریافت گزارشی مبنی بر وقوع فوت مشکوک فردی به نام «بهروز- ب» 28 ساله در کمپ ترک اعتیاد، بلافاصله در محل حاضر شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی تصریح کرد: مأموران شعبه قتل پلیس آگاهی، پس از دریافت نظریه پزشکی قانونی مبنی براینکه متوفی بر اثر ضربات سختی به قتل رسیده است، ابتدا از مسؤول کمپ به نام «صفر- پ» 44 ساله، تحقیقات خود را آغازکردند که وی در ابتدا منکر هرگونه اطلاع از موضوع شد.
خیرخواهان افزود: کارآگاهان با بررسیهای میدانی و تحقیق از شاهدانی که در آن کمپ بستری بودند، دریافتند که متوفی در روز حادثه در کمپ پذیرش شده و به علت اعتیاد به موادمخدر از نوع شیشه، دارای افکار توهمی بوده و به طور مکرر با خودش حرف میزد که مسؤول کمپ به او تذکر داده تا سر و صدا نکند، ولی مقتول علاوه بر بیتوجهی به دستور وی، شروع به فریاد زدن کرده است.
سرهنگ خیرخواهان در ادامه گفت: بررسیها حاکی از آن بود که مسؤول کمپ با کمک همکاران خود، نامبرده را به وسط سالن کشیده و در حالی که دست و پای وی را نیز بسته بودند، «صفر» (قاتل) با چوب، ضرباتی را بر او وارد کرده که پس از 10 دقیقه «بهروز» جان خود را از دست داده است .
فرمانده انتظامی رباط کریم در خاتمه گفت: تیم ویژه پلیس، با جمعآوری مدارک و دلایل جرم نظیر طناب و چوب که به وسیله قاتل پنهان شده بود، تحقیقات خود را روی فرد قاتل متمرکز کردند تا اینکه «صفر» با توجه به دلائل بدست آمده، لب به اعتراف گشود و انگیزه قتل را ایجاد سر و صدای مقتول و توهمات وی بیان کرد .
متهم با تشکیل پرونده مرجع قضایی روانه زندان شد .