اختلاف بر سر پول غذا انگیزهای شدهبود تا دو مرد بخواهند سناریوی قتل زنی جوان را رقم بزنند. در حالی که یکی از متهمان به زودی در دادگاه پای میز محاکمه حاضر میشود، دومین متهم پرونده همچنان متواری است.
به گزارش جوان، سال گذشته زن میانسالی به اداره پلیس رفت و به مأموران گفت دخترش به نام مهین گمشده است و چند روزی از او بیخبر هستند.
با اعلام این گزارش، تحقیقات برای یافتن زن جوان آغاز شد تا اینکه در روند بررسیها مشخص شد او با مردان زیادی رابطه داشته است.
با به دست آمدن این اطلاعات، مأموران در ردیابی شماره تلفن همراه زن جوان دریافتند وی آخرینبار با مرد جوانی به نام نیما تماس داشته است. مأموران به آدرس خانه آن مرد رفتند و وی را مورد تحقیق قرار دادند، اما او مدعی شد مهین را نمیشناسد و از سرنوشت او اطلاعی ندارد. بعد از ادعای آن مرد مأموران در بازرسی خانه وی گوشی تلفن همراه زن جوان را کشف کردند و همین سرنخی شد تا نیما حقیقت را بگوید و به قتل آن زن و دفن جسد در حاشیه شهر تهران اعتراف کند.
با اقرار متهم، مأموران به آدرس محل دفن جسد رفتند و با کشف بقایای جسد و انتقال به پزشکی قانونی نیما را تحت بازجویی قرار دادند. متهم در شرح ماجرا گفت: «مهین با مردان زیادی رابطه داشت. من و دوستم فرهاد بعد از آشنایی با او گاهی به دیدنش میرفتیم. روزی قرار شد مهین برای فرهاد غذا تهیه کند و فرهاد پول غذا را بدهد، اما فرهاد پول غذا را نداد. همین باعث شد آخرین بار که دنبال مهین رفتیم به ما اهمیتی نداد. ساعتی منتظرش ماندیم تا اینکه از خانهاش خارج شد و سوار ماشین شد که یکباره سر پول غذا دوباره با فرهاد بحث کرد و کار به درگیری کشید. در آن درگیری فرهاد با گلدان به سر مهین کوبید و او بیهوش شد. همان موقع فرهاد او را خفه کرد و به کمک هم جسد را لای پتو گذاشتیم و بعد به حاشیه تهران بردیم و رها کردیم.»
با اقرارهای متهم، مأموران فرهاد را تحت تعقیب قرار دادند، اما ردی از وی به دست نیامد.
به این ترتیب پرونده بعد از صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. متهم با فرار همدستش بعد از تعیین شعبه در وقت رسیدگی مقابل هیئت قضایی شعبهدهم دادگاه از خودش دفاع خواهد کرد. این درحالی است که اولیایدم درخواست قصاص را مطرح کرده اند.