کد خبر: 1065043
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹
تیم‌های ملی ایران و کره جنوبی از ساعت ۱۷ در هفته چهارم مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و در ورزشگاه آزادی، به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید.
وحید صابری
به گزارش جوان آنلاین، این بازی که در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی برگزار شد ابتدا سون هیونگ مین در دقیقه ۴۹ برای کره جنوبی و علیرضا جهانبخش در دقیقه ۷۶ برای ایران گل‌زنی کردند. با این نتیجه ایران با ۱۰ امتیاز و کره جنوبی با ۸ امتیاز در رده‌های اول و دوم جدول رده‌بندی گروه A رقابت‌های انتخابی جام جهانی قرار گرفتند.
 
نوار برد‌های پیاپی ایران قطع شد/ تیرک دروازه مانع برد ایران شد
با نظر اسکوچیچ در بازی امروز برای تیم ملی کشورمان علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده، سعید عزت‌اللهی، علیرضا جهانبخش (کاپیتان)، احمد نوراللهی (۹۰- میلاد سرلک)، مهدی طارمی، وحید امیری، علی قلی‌زاده (۵۶ - علی قلی‌زاده) و سردار آزمون ۹۰- مهدی قایدی به میدان رفتند.

کره‌ای‌ها در این دقایق عملکرد بهتری داشتند و توپ را بیشتر به گردش در می‌آوردند. هر چند ایران سعی داشت با زوج آزمون – طارمی خطر روی دروازه حریف ایجاد کند، اما عدم هماهنگی بازیکنان ایران تهدید جدی برای کره نبود.
در ادامه مسابقه نیمه اول بازهم، بازی در اختیار کره بود تا اینکه در دقیقه ۴۳ آزمون و طارمی دروازه کره جنوبی را به توپ بستند، در این لحظه مهدی طارمی در شرایط نامساعد توپ را به شکل قیچی برگردان به سمت دروازه این تیم شوت کرد که همه توپ‌ها با واکنش دروازه‌بان و مدافعان کره دفع شد. بی شک خطرناک‌ترین لحظه بازی در دقایق پایانی شکل گرفت.
در نیمه دوم بازهم کره ای‌ها بودند که بازی را بهتر آغاز کردند و در همان ابتدا با غافلگیری مدافعان ما توانستند گل اول بازی را به ثمر برسانند. در این صحنه توپ در موقعیت تک به تک به سون هیونگ مین، ستاره کره‌ای‌ها رسید او هم توپ را به گوشه دروازه ایران چسباند تا اولین گل بازی به ثمر برسد.
در ادامه اسکوچیچ در یک حرکت قابل تامل واشتباه قلی‌زاده را از زمین بازی بیرون کشید و نورافکن را به میدان فرستاد. تغییر تاکتیکی که بیشتر به سود کره ای‌ها بود. در ادامه امید نورافکن با دریافت کارت زرد از داور عمانی، دو اخطاره شد و بازی بعدی تیم ملی مقابل لبنان که ۲۰ آبان برگزار می‌شود را از دست داد. مدافع تیم ملی در بازی گذشته مقابل امارات کارت زرد اولش را گرفته بود.
ایران که چیزی برای از دست دادن نداشت کم کم روی بازی سوار شد، اما مدافعان سر سخت کره حملات ایران را دفع می‌کردند. دقیقه ۶۰ شوت عزت اللهی تیرک دروازه کره را لرزاند.
حملات دنباله‌دار ایران در دقیقه ۷۵ منجر به گل‌زنی شد، اما در موقعیت آفساید. اما حمله دوبار شاگردان اسکوچیچ و پاس عمقی سردار به چهانبخش و ضربه سر او گل تساوی را برای ایران به ثمر رساند.
در این لحظات ایران برتر میدان بود و با حملات خود سعی در زدن گل دوم داشت، اما شوت طارمی یک بار دیگر در دقیقه ۷۸ تیرک عمودی دروازه کره جنوبی را به لرزه درآورد.
در دقایق پایانی اسکوچیچ بالاخره دو بازیکن خود را تعویض کرد و قاعدی را وارد زمین کرد تعوض دیر هنگامی که معلوم نیست چرا این مربی کروات این قدر دیر انجام داد تا اینکه در نهایت این بازی با تساوی یک، یک به پایان رسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار