کد خبر: 1064709
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
سی‌ودومین گزارش تفریغ بودجه ۲۰ مهر توسط بذرپاش در مجلس قرائت می‌شود مهرداد بذرپاش برای قرائت گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۰ مهرماه در مجلس شورای اسلامی حضور خواهد یافت.

مهرداد بذرپاش برای قرائت گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۰ در مجلس شورای اسلامی حضور خواهد یافت.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور در حالی برای قرائت سی و دومین گزارش تفریغ بودجه سالانه راهی بهارستان خواهد شد که در اقدامی بی‌سابقه، ارائه این گزارش ۴ ماه زودتر از سررسید قانونی، به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.

پیش از این و در ۳۱ شهریورماه سال جاری، با حضور ریاست مجلس شورای اسلامی و تنی چند از نمایندگان، از گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ رونمایی شده بود.

ارائه زودتر از موعد گزارش تفریغ بودجه از سوی دیوان محاسبات، به دستگاه‌های اجرایی و تقنینی این امکان را می‌دهد تا افزون بر اشراف بیشتر بر نقاط قوت و ضعف بودجه ریزی سالیانه، برنامه‌ریزی مطلوب‌تری را برای ارتقای راندمان عملکردی دستگاه‌های تحت امر، در پیش گرفته و گامی مهم در راستای اصلاح ساختار بودجه بردارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار