کد خبر: 1060869
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد اعلام کرد؛
اتمام حفاری تونل خط سه در جبهه شمالی تا پایان سال 1400 معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: حفاری تونل خط سه در جبهه شرقی حد فاصل میدان فردوسی تا شهرک شهید ابوذر پایان امسال به اتمام خواهد رسید.

خلیل الله کاظمی در این خصوص، افزود: در بازدیدی که رییس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهرمشهد مقدس از خط دو، سه و چهار قطار شهری داشتند از نزدیک در جریان روند احداث این خطوط قرار گرفتند.

وی بابیان اینکه در بازدید اعضای شورای اسلامی شهر از خط سه گزارشی از وضعیت احداث این خط ارائه شد، اظهار کرد: خط سه قطار شهری به طول 28.5 کیلومتر حدفاصل الهیه تا شهرک ابوذر در حال اجرا است که تاکنون 17 کیلومتر تونل خط سه به‌صورت مکانیزه توسط دستگاه حفار اجراشده است.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد تصریح کرد: یکی از اولویت‌های ما بهره‌برداری از فاز یک خط سه قطار شهری حدفاصل میدان شهدا، حرم مطهر تا پایانه مسافربری امام رضا(ع) است که رییس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس نیز بر این نکته تاکید دارند که این بخش مهم طی دو سال آینده به بهره‌برداری برسد.

کاظمی ادامه داد: احداث و بهره‌برداری از فاز یک خط سه قطار شهری به مبلغی حدود 3500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که شورای شهر بر حمایت همه‌جانبه در تامین منابع مالی موردنیاز از طریق انتشار اوراق مشارکت،وام و سایر منابع تاکید دارند و از آن حمایت خواهند کرد.

وی افزود: همچنین یکی دیگر از مواردی که در این بازدید مورد توجه رییس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد قرار گرفت اتمام حفاری تونل خط سه قطار شهری بود.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با اشاره به اینکه تاکنون 17 کیلومتر از تونل خط سه حفاری‌شده است، گفت: حفاری در جبهه شرقی که اکنون به‌صورت مکانیزه در حال انجام است تا پایان سال 1400 به اتمام خواهد رسید، لذا به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی‌شده تا ابتدای سال 1401 دستگاه حفار به امامت منتقل‌شده و ادامه حفاری تونل خط سه در جبهه غربی به‌صورت مکانیزه انجام شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار