کد خبر: 1058119
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۳
لحظه‌شماری برای رونمایی از مسی در فرانسه
حامد قهرمانی

به نظر می‌رسد کار تمام است. پاریسی‌ها برای دیدن فوق‌ستاره جهان در جمع خودشان لحظه‌شماری می‌کنند. انتقال لیونل مسی از بارسا به پاری‌سن‌ژرمن را نه بمب که باید انفجار اتمی نقل و انتقال فوتبال اروپا قلمداد کرد و حالا همه منتظر حضور او در فرانسه و زیر برج ایفل هستند.
خورخه مسی، پدر لئو دیروز به پاریس رفت تا توافقی را که با باشگاه پاری‌سن‌ژرمن برای انتقال مسی به این تیم فرانسوی صورت گرفته نهایی کند. مدیران باشگاه پی‌اس‌جی در حال برنامه‌ریزی برای اعلام رسمی به خدمت گرفتن لیونل مسی در روز سه‌شنبه هستند. روزنامه «اکیپ» فرانسه هم خبر داده که مسی به ازای هر فصل بازی در پاری‌سن‌ژرمن ۴۰ میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد. این در حالی است که گفته می‌شود او پیشنهاد قراردادی دو ساله با قابلیت تمدید برای سال سوم از این باشگاه فرانسوی دریافت کرده است. پاری‌سن‌ژرمن در این تابستان جورجینیو واینالدوم، جان‌لوئیجی دوناروما، سرخیو راموس و اشرف حکیمی را به خدمت گرفته است. این در حالی است که آن‌ها در ترکیب خود نیمار و کیلیان امباپه را هم دارند. در صورتی که مسی هم به این جمع اضافه شود، آن‌ها تیمی شکل خواهند داد که در دل هر حریفی رعب و وحشت ایجاد خواهد کرد. البته پاریسی‌ها تدارک وسیعی برای رونمایی از خرید بزرگ‌شان دیده‌اند. آن‌ها برج ایفل پاریس را برای روز دهم آگوست (سه روز دیگر) رزرو کرده‌اند تا مراسم خاصی برای رونمایی از مسی برگزار کنند.
خبر جدایی مسی از بارسا تبعات دیگری را هم به دنبال داشته از جمله شوکه شدن گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی که به تصور اینکه او در بارسا می‌ماند خریدهایش را انجام داد و حالا دیگر نمی‌تواند برای خرید بازیکن مورد علاقه‌اش اقدام کند. اما شوک بعد را آگوئرو مهاجم جدید بارسا به این تیم وارد کرد. ملی‌پوش آرژانتینی که قرار بود فصل آینده در کنار مسی برای بارسا بازی کند حالا با دیدن شرایط جدید و جدایی لئو خواهان جدایی از جمع کاتالان‌ها شده است. تصمیمی که باید دید سران باشگاه چه واکنشی نسبت به آن نشان می‌دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار