فرید نعیمی گفت: باتوجه به تفاهم نامه باید محورهای فعالیت استخراج شود تا بتوانیم روی موضوعات دیگری کارکنیم، که یکی از آنها ساختن قطعات پروتزهای مصنوعی اندام تحتانی است. به گزارش رویا نوری خبرنگار جوان آنلاین ، رییس دانشگاه آزاد واحدخمینی شهر اظهارداشت: دانشگاه اسلامی واحد خمینی شهر ارتباط خوبی با مرکز توانبخشی شهید مدرس جمعیت هلال احمر استان اصفهان داشته است. وما باید درتحقیق و توسعه پیشگام باشیم و در علم وثروت قدم برداریم.
نعیمی اضافه کرد: در یک ماه گذشته متریال آن قطعه مهندسی و طراحی شد، که امروزه توانسته ایم باهمت و پشتکار به ساخت ایرانی آن دست یابیم و به کشورخودمان ایران ببالیم.
وی اذعان داشت: ما باید در تمام عرصه ها ازفنی مهندسی تا روانشناسی بالینی، مشاوره و مددکاری اجتماعی قدم برداریم تا بتوانیم با هلال احمر استان اصفهان همکاری کنیم.
رییس دانشگاه آزاد واحد خمینی شهر خاطر نشان کرد: این علم باید در جامعه قرار گیرد تا بتوانیم به نحو احسن از آن استفاده کنیم، در اینجا دانشگاه آزاد واحد خمینی شهر به عنوان یک دانشگاه مردم محور با تمام تلاش در این عرصه وارد شده و جامعه از آن حمایت می کند.
نعیمی در ادامه افزود: ما باید پژوهشگرانی مشخص در محورهای متفاوت در مجموعه هلال احمر داشته باشیم تا بتوانیم این علم را توسعه داده تا نیازهای واقعی برای کشورمان را ایجاد کنیم.
رییس دانشگاه آزاد واحد خمینی شهر اذغان کرد:اولین قطعه ایی که مورد نظر مجموعه هلال احمر بود، قسمتی از پروتزهای مصنوعی برای بیماران خاص می باشد.
نعیمی تصریح کرد: پروتزهایی که به دانشگاه واحد خمینی شهر تحویل داده شد قطعه ایی از متریال که فنی مهندسی، نقشه کشی، طراحی و مهندسی معکوس و متریال شناسایی شد و نمونه جدید را توانستیم طراحی کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: تغییرات ابعاد به واسطه نوع بیمار و نیاز آن می باشد که بتواند از آن استفاده کند، و استفاده از متریال جدید برای وزن سبک و خواص بهتر می باشد.
رییس دانشگاه آزاد واحد خمینی شهر خاطر نشان کرد: با استفاده از این طرح جدید می توانیم هزینه را کاهش دهیم و برای بیماران شرایط مناسب تری ایجاد کنیم و این یکی از پروتزهای پای مصنوعی بود، و این تلاش در بخش فنی مهندسی بود که توانسته ایم این قطعات را تولید کنیم و در مجموعه هلال احمر به عنوان یک رسالت اجتماعی قرار دهیم.
وی گفت: یکی از اهداف پیگیری دانشگاه آزاد واحد خمینی شهر برای حضور موثر اساتید و اعضای هیئت علمی این مجموعه است و مجموعه هلال احمر در جهت رفع نیاز های تحقیقاتی و چالش هایی که می تواند نقش آفرینی کند تا بتواند فعالیت خود را انجام دهد، و در این زمینه دانشگاه آزاد واحد خمینی شهر فعالیت خود را آغاز کرد.
نعیمی در پایان بیان کرد:گروهای فنی مهندسی، مشاوره، روانشناسی و مددکاری اجتماعی بر طبق این تفاهم نامه کارخود را انجام می دهند و کمکی برای مجموعه هلال احمر است.